EROUL roman care a salvat o fetita in urma unui accident de pe o autostrada italiana!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 sep 2021, 16:05

El este eroul, asa cum il numeste presa italiana, care a salvat fetita de opt ani in urma unui accident pe autostrada A 4 in apropiere de Bergamo.

 Ioan Purice are 29 de ani. Este din Tulcea si s-a stabilit in Italia de 7 ani. Acolo munceste la o firma de transport. Era in tranzit cu camionul si a vazut accidentul in care a fost implicata masina in care era fetita cu parintii, care se intorceau acasa din vacanta din Maroc.

In urma impactului, copila de opt ani a fost proiectata in afara masinii. Ioan Purice a fost la locul postrivit si in momentul potrivit, iar fetita a avut mare noroc pentru ca altfel orice alta masina ar fi putut trece peste trupul ei.
Noroc aavut a fost ca pe autostrada era in trecere si un echipaj voluntar de la Crucea Rosie.

Toata presa din Italia l-a facut erou pe tulceanul care a avut atat de mult curaj sa blocheze autostrada pentru a preveni alte tragedii.

A fost un erou necunoscut.Identitatea lui s-a aflat la cateva zile dupa accident, care s-a petrecut pe 1 septembrie, cand au fost vizualizate imaginile de pe camerele de supraveghere.


 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.