Esat, cucerit de Gulben! Ce vedem astăzi în „Vinovați de iubire” de la 23:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat de la ora 23:30, la Kanal D, Han va trebui să facă față unor noi situații dramatice ce se vor derula în familia sa.

Anîl, un tânăr ce manifestă afecțiuni mintale, îl urmărește pe Han la tot pasul iar cel din urmă se teme ca surorile sale să nu fie în pericol, din cauza acestuia. După ”întâlnirile” cu Anîl, Han devine și mai protector cu familia sa și le interzice surorilor sale să părăsească locuința.  

Citește și: Gulben se află într-un mare pericol, iar Han intră în panică atunci când nu o găsește. Urmărește episodul 41 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară

Gulben este foarte fericită de când a aflat că Esat s-a însănătoșit și chiar acceptă o întâlnire cu acesta. Când Han află că Gulben a plecat din casă, în secret, intră în panică.

Citește și: Neriman, mărturisire dureroasă pentru Han! Ce vedem astăzi în „Vinovați de iubire”, de la 23:30, la Kanal D

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Pe de altă parte, Han continuă să facă presiuni asupra lui Naci, ca acesta să plece în străinătate, pentru a face un tratament care i-ar putea salva viața. Deși Naci este captiv de zile bune în subsolul imobilului în care locuiește familia Derenoglu, și boala sa se agravează pe zi ce trece, iar Safiye suspină neîncetat de dorul său, acesta refuză tratamentul oferit de Han.

Ce mărturisire îi va face Esat lui Gulben, atunci când se reîntâlnesc și, ce se va întâmpla cu încercata tânără atunci când dă nas în nas cu Anîl, puteți afla în această seară, de la ora 23:30, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D.