Esat, impresionat de Gulben! Ce vedem astăzi în „Vinovați de iubire”, de la 22:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, de la ora 22:30, în serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Neriman o înfruntă direct pe Safiye, cea din urmă făcând presiuni constante în ceea ce o privește pe mezina familiei.

Din cauza suferințelor avute în trecut, Neriman face și ea eforturi pentru a putea duce o viață normală însă Safiye continua să o ”asuprească” pe sora sa cea mică, ori de câte ori are ocazia. Neriman își va lua inima-n dinți și își înfruntă sora cea mare într-un mod neașteptat pentru aceasta.

Citește și: În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Inci, cu ochii pe Han 

Esat, impresionat de Gulben

Gulben va avea parte de o întâlnire memorabilă cu Esat iar tânărul va fi plăcut surprins de sinceritatea și sentimentele tinerei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Inci se confruntă cu stări contradictorii, după ce a aflat suferința ce îi acaparează viață lui Han și încearcă să îi ofere sprijin soțului său, în acest sens. Han se teme că, din cauza traumelor sale, Inci îl va părăsi.

Citește și: Han, ”urmărit” de trecut. În această seară, de la ora 22:30, fanii serialului ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D

Ce soluție găsește Inci pentru a-și ajuta soțul și cum reușește Gulben șă îl impresioneze pe Esat, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, în noul epșisod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!