Escalop de porc cu sos “pizzaiola”

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:11

O reteta simpla cu ingrediente care iti vor lasa gura apa! Antonio Passarelli a gatit noi delicii culinare la "Teo show"!

Aveti nevoie de: 200 ml pulpa de rosii, 200 g rosii proaspete, 1 catel de usturoi, 300 g cotlet de porc, sare, piper, 4 linguri de ulei extravirgin de masline, o lingurita de oregano uscat, cateva fructe de capere.

Punem putin ulei de masline intr-o tigaie si rumenim usor feliile de carne, impreuna cu catelul de usturoi. Se adauga rosile si mirodenile, se sareaza si se lasa aproximativ 20 de minute la foc mic.

Pentru garnitura: salata de cartofi natur cu busuioc.

Aveti nevoie de: 2 cartofi, 1 legatura de busuioc, sare, piper, ulei extravirgin de masline. Se taie cartofii cubulete, se fierb in apa sarata, ii lasam unpic sa se usuce pe un prosop de hartie de bucatarie, se condimenteaza intr-un bol cu busuioc, ulei de masline, sare si piper si se pune pe mijlocul farfuriei. Peste vom pune carnea gatita cu sos.

##VIDEO111973##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”