Esma, de la agonie la extaz! Afla ce decizie va lua stapana familiei Boran, in privinta relatiei sale cu Garip, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.

Dezmagit de intreaga situatie, Garip decide sa plece din tara.

Garip si intreaga familie Boran sunt bulversati de decizia Esmei de a incheia relatia cu cel care urma sa-i devina sot. Dezmagit de intreaga situatie, Garip decide sa plece din tara.

Esma sufera cumplit din cauza deciziilor pe care s-a vazut nevoita sa le ia, insa stie ca asa isi va proteja,  in continuare, familia. Intamplarea face ca Nurgul sa gaseasca jurnalul Esmei si atunci adevarul iese la iveala.

Esma trece de la agonie la extaz.

Dilara se confrunta cu sentimente contradictorii in ceea ce-l priveste pe Adem. Desi si-a dorit separarea definitiva de Adem, viitoarea mamica da semne ca inca il mai iubeste pe acesta. Senem, matusa Sureyyei, care stie despre relatia pe care Adem o are cu Gunes, o veche cunostinta a ei, nu stie cum sa reactioneze in fata Dilarei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ulfet din serialul "Mireasa din Istanbul", pe culmile succesului inca din primii ani ai carierei sale! Iata ce palmares impresionant are celebra Meral Çetinkaya!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.