Esma din serialul "Mireasa din Istanbul", surprinsa in cele mai nostime ipostaze, in spatele camerelor de filmat! Iata cum a reactionat celebra Ipek Bilgin, cand a observat ca este filmata de colegii sai!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 aug 2018, 17:33
video Foto(9)

Esma din serialul "Mireasa din Istanbul" a iesit din pielea personajului ei sobru, in timpul unei pauze dintre scenele filmate, surprinzandu-si colegii cu un gest uluitor.

Ipek Bilgin s-a nascut in 1954, in Istanbul. Dupa ce a urmat Facultatea de Teatru in cadrul Universitatii din Ankara, aceasta a devenit actrita cu drepturi depline in 1976 si de atunci a jucat in numeroase piese de succes in cadrul Teatrul de Stat din Ankara. In paralel cu rolurile din piesele de teatru Ipek Bilgin a primit si multe oferte de nerefuzat in seriale de televiziune.

Prima sa experienta pe micile ecrane a fost un rol intr-un serial politist "Hirsiz Polis", in anul 2005, care i-a adus un succes rasunator.
Au urmat apoi si rolurile de exceptie din seriale precum: "Bicak Sirti", "Ezel", 20 Dakika", sau "Maral".
Anul trecut a fost cooptata si in distributia serialului "Mireasa din Istanbul" si a fost extrem de incantata sa joace alaturi de actori tineri si talentati si foarte apreciati atat de publicul turc cat si de peste hotare.

Desi a fost perceputa de public drept o femeie sobra, rece si exigenta, din cauza rolului Esma interpretat in serialul "Mireasa din Istanbul", Ipek Bilgin este in realitate o persoana plina de viata si spontana, care adora

sa zambeasca si sa socializeze cu toti colegii sai.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.