Esma il avertizeaza pe Faruk! Afla ce hotarare importanta va trebui sa ia barbatul in privinta fostei sale soti, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 aug 2018, 08:00

Nebunia s-a dezlantuit la nunta lui Adem, dupa ce barbatul a facut public faptul ca este fiul lui nelegitim al lui Fevzi Boran, raposatul sot al Esmei.

Pentru Esma, ceea ce a facut Adem a picat ca un trasnet, dar strange din dinti si cauta sa redreseze situatia, astfel ca reputatia familiei Boran sa nu aiba de suferit.

Esma il considera vinovat, de acest incident, pe nimeni altul decat Garip, iubitul ei din tinerete, cel care este acum este avocatul lui Adem. In plus, stapana conacului Boran foloseste aceasta “criza” pentru a-l indeparta pe Faruk de Sureyya, si il avertizeaza.

Faruk incearca sa afle daca Sureyya este implicata, in vreun fel, in “actiunea” lui Adem, asa cum insinueaza Esma insa, atunci cand isi intalneste sotia, el are parte de o surpriza foarte neplacuta.

Dilara, proaspata sotie a lui Adem, este distrusa de tot ceea ce s-a intamplat la propria nunta si vrea sa anuleze casatoria.

Adem isi da seama ca a gresit si incearca sa-si repare greseala in fata iubitei lui sotii.