Esma le da o veste socanta fiilor sai! Afla ce anume se va intampla la conacul familiei Boran, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.

Esma si Garip traiesc cel mai fericit moment din viata lor. Visul celor doi, inca din tinerete, s-a materializat.

Gelozia isi face loc in familia lui Fikret. Barbatul isi iese din minti cand afla ca sotia lui isi petrece tot mai mult timp impreuna cu asociatul lui, Okan. Fikret stie ca Okan este cel care ii “curteaza” sotia si ia masuri.

Adem se confrunta cu probleme serioase in dragoste. Barbatul, indragostit de Gunes, afla ca aceasta nu vrea sa mai continue relatia cu el, stiind ca Dilara il iubeste.

Adem trebuie sa clarifice situatia.

Esma si Garip traiesc cel mai fericit moment din viata lor. Visul celor doi, inca din tinerete, s-a materializat. La sfarsitul petrecerii, Esma le va da o veste socanta fiilor sai.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si Dilara are parte de o veste bomba din partea lui Adem. Daca pana acum, femeia inca mai spera la o impacare cu acesta, barbatul distruge orice speranta.

Citeste si: Sureyya din serialul "Mireasa din Istanbul", aniversare cu peripetii, pe platourile de filmare! Iata ce surprize i-au pregatit colegii sai si cum a reactionat frumoasa Asli Enver!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.