Este barca si cada cu hidromasaj! Inventia care te face sa-ti doresti o plimbare pe lac, chiar daca afara este frig! Vezi in FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 02:50

Faceti cunostinta cu HotTug, prima barca din lume care este de fapt o cada cu hidromasaj plutitoare, pentru cei care vor sa se relaxeze in apa in timp ce plutesc.

HotTug poate fi folosita ca o barca normala, in ea incap opt persoane, dar totul devine mai interesant atunci cand este umpluta cu 2000 de litri de apa.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/b2-29c0c174fa5baeafac5be92cc7d4b630.jpg

 

De ce? Pentru ca devine o cada plutitoare- acesta este contruita din lemn intarita cu fibra de sticla si poliester. Asa incat iubitorii de apa pot face o croaziera in timp de-a lungul canalelor sau pe un lac in timp ce se relaxeaza intr-o cada cu hidromasaj.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Barca este dotata si cu o soba in care se folosesc lemne pentru ca apa sa fie calda.

In doar doua ore jumatate apa poate ajunge pana la 38 de grade Celsius si un motor electric integrat permite oamenilor sa se bucure de croaziera timp de aproximativ 8 ore.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.