Este bolnava si mai are doar un an de trait, insa refuza sa faca transplantul care i-ar putea salva viata! Motivul iti va smulge o lacrima

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 sep 2020, 04:45

Tanara din imaginile alaturate sufera de fibroza chistica, o boala rara din cauza careia nu mai are mult de trait.

Afectiunea face ca secretiile mucoase ale organismului sa aiba o consistenta mai mare decat in mod normal, fapt care, in timp, afecteaza functionarea tututor organelor din corpul uman.

Channan Petrides are fibroza inca de la nastere, boala fiind descoperita dupa ce o asistenta a pupat-o si a observat ca are pielea sarata. Pana la varsta de 19 ani a dus o viata normala, insa starea ei s-a agravat intr-un timp scurt, iar infectiile pulmonare erau din ce in ce mai dese si mai severe.



Dupa un consult amanuntit doctorii i-au dat un verdict crunt: i-au spus ca mai are doar un an de trait. Singura sansa a tinerei mai era un transplant de inima si de plamani, insa daca organismul respingea organele ar mai fi trait doar 6 luni.

Channan Petrides a refuzat interventia chirurgicala si a hotarat sa isi traiasca la maxim ultimul an al vietii.

"Vreau sa ma bucur de timpul care mi-a mai ramas in loc sa sper la ceva ce este posibil sa nu se realizeze! Doctorii mi-au spus ca interventia este foarte riscanta si
ca as putea muri pe masa de operatie, sau ca noile organele ar putea ceda dupa 6 luni. Nu vreau sa sper in zadar, vreau sa traiesc din plin ultimul an al vietii mele", marturiseste tanara.

Ea si-a facut o lista de dorinte, din care a reusit deja sa isi indeplineasca o mare parte.


Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.