„Este ceva hidos” Oana Roman, mesaj controversat pe rețelele sociale. Ce a transmis aceasta legat de bunele maniere

Author: Laura Macovei
Actualizat: 24 aug 2023, 18:08

„Este ceva hidos” Oana Roman, mesaj controversat pe rețelele sociale. Ce a transmis aceasta legat de bunele maniere

Sursa: Oana Roman Instagram

Oana Roman vine cu un nou mesaj pe pagina sa de Instagram, unde își ține constant urmăritorii la curent cu ce se petrece în viața ei, iar acum a abordat subiectul bunelor maniere.

Oana Roman a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram legat de bunele maniere. Aceasta s-a referit la modul în care se bea cafeaua, mai exact modalitatea în care se țin mâinile pe ceașcă. 

Ce a spus Oana Roman legat de modul în care se bea cafeaua

„Apropo de băutul cafelei...nu țineți ceașca cu degetul mic în aer. Este ceva hidos.

Degetele se țin îndoite înăuntru. Iar la paharul cu picior.. se ține paharul de picior!”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta-story. 

Citește și: Oana Roman, îngenuncheată de durere, a dat vestea despre Mioara Roman: „Mă prăbușesc de durere în mașină”

Oana Roman este gata să iasă în stradă „Dacă ăsta iese pe cauțiune sau vede libertatea mai devreme” 

Vedeta Oana Roman este extrem de revoltată în mediul online în urma accidentului provocat de un tânăr drogat la 2 Mai. Aceasta susține că îi știe pe părinții vinovatului și cere ani grei de închisoare pentru cel ce a luat viața a doi tineri nevinovați.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Oana Roman  a vorbit despre accidentul de la 2 Mai, dar și despre familia șoferului drogat.

Oana consideră că de vină pentru tot sunt părinții, acei părinți care nu au avut grijă să acorde copiilor o educație sănătoasă. Vedeta a vizionat un video în care  Vlad Pascu  vorbește despre droguri și unde se laudă cu puterea lui financiară, iar Oana s-a declarat dezgustată de un asemenea comportament.

Citește și: Lacrimi și durere pentru Sebi „Azi am fost la cimitir să îi iau groapă băiatului meu” Tatăl băiatului ucis în accidentul de la 2 Mai este în stare de șoc

Aceasta este dispusă să iasă în stradă dacă tânărul nu va fi condamnat la ani grei de închisoare. 

„Ferească Dumnezeu așa ceva! Voi ați văzut asta? Se laudă cu banii și apoi spun că nu sunt toxicomani sunt oxicomani. Vă jur, sunt atât de revoltată încât, dacă nenorocitul ăsta iese pe cauțiune sau vede libertatea mai devreme de câțiva zeci de ani... eu ies în stradă și mulți vor face la fel ”,

a scris Oana Roman.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.