Este cumplit! Ella a mai pierdut pe cineva din familie. Concurenta nici nu a putut veni la emisiune

Author: L.S.
Actualizat: 08 mai 2020, 18:06

Andreea Mantea a facut un anunt cutremurator! Ella a mai pierdut pe cineva din cauza coronavirusului.

Andreea Mantea a venit astazi in doliu la emisiune! Ella a mai pierdut un membru din familia ei, rapus de coronavirus. Concurenta nu a putut veni in emisiune, iar prezentatoarea Puterea dragostei a avut de spus cateva cuvinte de incurajare.

' Din pacate, Ella nu este astazi in emisiune. A primit vestea teribila ca un alt membru din familia ei a decedat! Cine sunt eu sa zic, dar, din cate am inteles, acest virus ataca organismele slabe, care au anumite probleme...,

cert este ca trebuie sa fim puternici! Au fost extrem de multe decese, care au cauzat dureri mari, cu care, din pacate, vom invata sa traim! Ma bazez pe voi ca ii veti fi alaturi!", a spus Andreea Mantea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Tragedie uriasa pentru Ella de la "Puterea dragostei! Concurenta si-a pierdut si al doilea unchi, care i-a fost ca un tata! Iata ce decizie radicala a luat tanara, doborata de durere!

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei in doliu! A murit: "Zbor lin, odihneste-te in pace!"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.