Este de necrezut ce a pescuit un cuplu într-un lac din New York! Aceștia au fost pe cale să se îmbogățească în urma descoperirii unei comori

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 04 iun 2024, 10:33

Cuplul a găsit o adevărată comoară

Sursa: Pexels.com

Vineri, 31 mai, James Kane și Barbie Agostini, un cuplu din New York, au pescuit un seif care conținea mii de dolari. Descoperirea a fost făcută într-un lac din cartierul Qeens.

Cei doi americani au reușit să prindă seiful cu un cablu, la capătul căruia au prins un magnet puternic, potrivit The Guardian. Inițial, aceștia au raportat descoperirea la poliție, însă oamenii legii le-au spus că pot păstra banii.

Ce a pescuit un cuplu din New York

În seiful pescuit în parcul Flushing Meadows-Corona, din cartierul Queens, din New York, James Kane și Barbie Agostini au găsit suma de 100.000

de dolari. Banii erau aranjați în teancuri de bancnote de 100 de dolari.

După ce a găsit banii, cuplul a anunțat imediat autoritățile, iar agenții i-au asigurat că nu sunt asociați unui jaf sau altei infracțiuni, așa că îi pot păstra, întrucât persoana care deține seiful este imposibil de identificat. Însă bancnotele au fost deteriorate de apă, singurul intact fiind seiful.

„Nu era niciun act de identitate în seif, nicio cale de a găsi persoana originală.

Poliția era ceva de genul: «Ei bine, felicitări!»”,
a declarat Barbie Agostini, în cadrul unui interviu pentru NY1. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Șocul pe care l-a avut un american când a văzut ce se întâmplă la o cafenea din Timisoara: „Nu-mi vine să cred că e un lucru real”

Cum se realizează pescuitul cu magneți

Newyorkezii sunt căutători de comori încă de pe vremea pandemiei de Covid-19, însă au dezvăluit, pentru BBC, că niciodată nu au găsit seifuri cu bani în ele: „Am găsit multe seifuri în trecut.

(...) Am văzut suma și m-am gândit: «Nu e posibil așa ceva!». L-am scos afară și era plin cu grămezi mari de sute (n.r. de dolari). Sunt grămezi groase- sunt complet ude, în mare parte distruse.”

Printre obiectele găsite de-a lungul timpului de James Kane și Barbie Agostini se regăsesc și monede străine, bijuterii, o motocicletă, puști vechi și chiar grenade din al Doilea Război Mondial.

Citește și: Un american venit în vizită în Brașov a fost uimit de prețul căpșunilor din piață: „Este foarte ieftin față de magazin”

Cei doi practică acest hobby de aproximativ patru ani de zile. Aceștia au început să cate comori întrucât le-a surâs ideea de a găsi obiecte inedite fără a da foarte mulți bani pe echipamente. Astfel, aceștia s-au înarmat cu o sfoară și un magnet puternic și și-au început aventura.

Pescuitul cu magneți este foarte simplu. Trebuie doar să legi un magnet la capătul unei funii și să-l arunci în apă, unde este posibil să găsești lucruri de-a dreptul surprinzătoare.