Este de NERECUNOSCUT. Uite despre ce diva de la Hollywood este vorba! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:07

Surpriza sau nu, Jessica Simpson este inca insarcinata, asta in cazul in care inca nu ati aflat. Presa a fost invadata de aceasta informatie deoarece diva este de nerecunoscut.

Cantareata a fost surprinsa de paparazzi la inceputul lunii martie in fata unui hotel luxos din Beverly Hills, ea era alaturi de Ashlee, sora ei, mama ei Tina si nepotelul Bronx. Imaginile cu Jessica Simpson gravida fac inconjurul lumii, mai ales ca aceste fotografii au aparut si in ultimul numar al revistei Elle. Diva si logodnicul ei, Eric Johnson astepta o fetita, desi au stabilit care va fi numele copilului ei nu vor sa fa faca public acest lucru.


Jessica Simpson, spre deosebire de alte femei insacinate este de nerecunoscut, infatisarea ei a avut mult de suferit din momentul in care a ramas insarcinata. Fapt care a fost eveidentia cu fiecare ocazie de fotografii care urmaresc cantareata non-stop. Mai jos poti vedea cum arata acum Jessica Simpson. Iti place?

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.