Este de nerecunoscut! Unul dintre cei mai indragiti actori din Turcia a suferit transformari fizice radicale, in ultimii ani! Iata cum arata in prezent barbatul si ce decizie uluitoare a luat in privinta profesiei sale!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2017, 18:02

Barbatul are o infatisare total schimbata, insa privirea sa patrunzatoare este inconfundabila.

Cunoscut publicului din Romania datorita rolului interpretat in serialul "Sila" ("Puterea Destinului"), actorul Mehmet Akif Alakurt este de nerecunoscut, in prezent.


"Nu ma intrebati de proiecte! Intrebati-ma orice. Veniti, stati aici, dar fara munca, proiecte, seriale, filme! Sunt departe de mine! Am renuntat la actorie. Si personajele interpretate de mine au ramas pe ecran odata cu profesia lasata acolo!", a spus actorul.


Presa a speculat despre acesta ca se simtea sufocat de mediul in care traia in Turcia si de intrigile oamenilor iar postarea sa de pe retelele de socializare a atras atentia fanilor lui: "Sa te explici oamenilor cu creiere indracite este ca si cand mergi pe apa!".
Fanii fostului actor turc au fost socati de imaginile publicate de acesta, in ultimele luni pe contul lui de socializare, deoarece barbatul este extrem de schimbat.
Infatisarea acestuia a suferit multe transformari, acesta are barba mare si a luat mult in greuatate, insa privirea sa patrunzatoare a ramas aceeasi.


























 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.