Este dispus Cătălin să înceapă o relație cu Iolanda. Ce spune fostul concurent despre asta: ”Ai fost prima care mi-a atras atenția”

Autor: Madalina Maftei

Este dispus Cătălin să înceapă o relație cu Iolanda. Ce spune fostul concurent despre asta: ”Ai fost prima care mi-a atras atenția”

Sursa: Instagram

Iolanda și Cătălin, ultimul concurent eliminat în gala de săptămâna trecută din ”Casa Iubirii”, au făcut dezvăluiri fără precedent despre relația lor.

După ce Iolanda a vorbit public, la Teo Show, despre Mihai și a dezvăluit că a fost în dubii atunci când a ales să fie cu el, căci la mijloc se afla și Cătălin, pe care îl plăcea foarte mult. Într-un live, Iolanda și Cătălin au făcut dezvăluiri incredibile, ba chiar s-a discutat despre o posibilă relație.

Iolanda și Cătălin, dezvăluiri fără precedent după plecarea din”Casa Iubirii”

Iolanda și Cătălin au intrat live pe o rețea socială și au răspuns curiozităților internauților. Fostul concurent a dezvăluit că între el și Larisa a existat o atracție și că i-a plăcut de ea fizic.

”A fost o atracție ”wow”. Da, mi-a plăcut de ea și fizic. Mi-a plăcut că este super glumeață, mi se pare o caracteristică importantă la o femeie, să aibă simțul umorului.

Ea este foarte deschisă și ea și Dori. Într-adevăr, sunt mai aspre în vorbă. Atunci când vor să zică ceva, o zic tranșant. Dar sunt super ”caterincă”, mi-a plăcut de ele. Chiar erau super mișto ca tipe”,
a spus Cătălin despre cele două surori din Casa Iubirii.

Iolanda și Cătălin au avut o conversație deschisă. Fosta concurentă chiar i-a amintit de un moment în care i-a dedicat o melodie în emisiune.

Iolanda: Am văzut că mi-ai dedicat o melodie

Cătălin: Am spus, mi se pare că a dat și pe post...Da, pentru tine era!

Iolanda: Ce ai spus? Că a fost dragoste la prima vedere, din partea ta?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Iolanda, despre strategiile pe care Mihai și-le făcea pentru a da bine în emisiune: „Mă întreba cum dădeam mai bine la public”

Cătălin: Nu pot să zic că dragoste, nu vreau să mint. Dar, la prima vedere, tu ai fost prima care mi-a atras atenția. De-aia te-am chemat în camera roșie și am vrut să ne cunoaștem.

Deci da, melodia era dedicată ție. Acum, nu știu ce melodie mi-ai fi dedicat tu. În momentul în care ați dedicat voi melodiile, tu i-ai dedicat-o lui Mihai. Acum, dacă ar fi să dedici, ce melodie ai dedica?

Iolanda: Nu prea știu.

Cătălin a dezvăluit că s-a simțit atras din prima clipă de Iolanda, motiv pentru care a chemat-o în Camera Roșie.

De asemenea, tânărul a invitat-o la mare, acolo unde el locuiește și chiar se gândesc dacă ar merita să-și dea o șansă în afara competiției.

Cătălin: Te aștept la mare. Când crezi tu că vrei să vii și consideri tu că vrei să-ți petreci concediul la mare.

Iolanda: Vom vedea ce ne rezervă viitorul.

Citeste si: Cine este Adrian, noul concurent din ”Casa Iubirii” Băieții l-au comparat imediat cu Flavius