Este doliu in familia "Puterea dragostei"! Fosta concurenta a facut anuntul trist in miez de noapte: "Avem un deces in familie"

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 17 sep 2020, 14:36
O fosta concurente de la Puterea dragostei este in doliu

O fosta concurenta "Puterea dragostei" a anuntat in miez de noapte ca a avut un deces in familie. Tanara le este alaturi rudelor ca sa ajute cu cele cuvenite

Inca o data este doliu in familia "Puterea dragostei", iar inima unui fost concurent este sfasiata  de pierderea unui om drag. Iubita lui, fosta concurenta si ea" Puterea dragostei" a facut anuntul trist in miez de noapte, pe o retea de socializare.

Doliu in familia "Puterea dragostei"

" Initial nu am vrut sa intru pe story pentru ca dupa cum ati vazut si voi avem un deces in familie si a trebuit sa ne ocupam de toate lucrurile.

Insa, abia acum am ajuns acasa si maine dimineata o sa trebuiasca sa plecam iarasi la tara", a spus Mary, iubita lui Robert, fosti concurenti Puterea dragostei.

" Va multumesc foarte mult pentru incurajari si trebuie sa va spun ca este vorba despre bunicul lui Robert, care nu mai este printre noi si imi pare foarte rau sa va spun asta.

Robert va multumeste pentru mesajele voastre si o sa va raspunda cand o sa poata.
", a mai spus Mary. 

"O sa vedeti ca zilele astea nu o sa fiu prea mult pe Instagram si, apropos doamnelor care tot timpul aveti ceva de comentat, doliul se poarta in suflet, nu pe haine!", a incheiat Mary, fosta concurenta Puterea dragostei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mary ii este alaturi lui Robert si rudelor acestuia si merge la tara sa dea o mana de ajutor la tot ce se cuvine sa fie facut intr-o astfel de situatie trista. Din fericire pentru Robert, iubita lui ii este alaturi, iar acest moment cumplit va aduce si o experienta in plus tanarului cuplu, care cu siguranta le va folosi in viitor.

Mary si Robert sunt impreuna de la Puterea dragostei, iar pe 1 august, anul acesta cei doi ar fi trebuit sa aibe nunta.

Au decis sa anuleze insa evenimentul si sa mai aspepte o vreme pana cand pandemia de coronavirus va trece. Cei doi indragostiti au planuri mari de viitor si sunt unul dintre cele mai frumoase si trainice cupluri formate la Puterea dragostei.

Citeste si: A recunoscut ca este INSARCINATA! Fosta concurenta de la ''Puterea dragostei'' asteapta un copil!

Citeste si: Robert de la "Puterea Dragostei", anunț șoc: "Da, Mary este însărcinată. O să avem..."