Este doliu in muzica populara din Romania: o mare cantareata a murit fulgerator!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 09 sep 2020, 20:45

Cantareata Camelia Argint a incetat din viata in cursul zilei de duminica, la varsta de doar 55 de ani. Se pare ca artista ar fi murit din cauza unui infarct.

Potrivit apropiatilor, cu cateva minute inaintea tragediei Camelia Argint i-ar fi spus sotului ei ca se simte rau. A luat o pastila impotriva racelii, dupa care a mers in baie, unde s-a prabusit pe jos.

Sotul a chemat ambulanta, care a ajuns rapid la fata locului. Din nefericire insa medicii nu au mai reusit sa o salveze. 

"Intr-adevar, s-a intervenit cu un echipaj cu medic, medicii au facut resuscitare la fata locului, dar a fost tardiv si nu s-a mai putut face nimic.

Asa credem, ca a fost infarct miocardic. Am inteles ca nu avea nicio problema de sanatate. Se va depista sigur la autopsie", a declarat managerul SAJ Gorj, Constantin Mitroi.

Dumnezeu s-o odihneasca!

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.