Este Elena Merișoreanu invidioasă pe Maria Dragomiroiu? Ce spune interpreta de muzică populară despre acuzațiile pe care colega ei de breaslă i le-a adus: ”Cântă din păr”

Author: Madalina Maftei

Maria Dragomiroiu, îndrăgita interpretă de muzică populară, este invitatul din această săptămână al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Artista a făcut dezvăluiri incredibile despre cariera sa, dar și despre viața tumultuoasă pe care a avut-o.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Artista a vorbit pentru prima dată, în cadrul interviului, despre conflictul pe care l-a avut cu Elena Merișoreanu, dar, totodată, a demontat acuzațiile aduse de aceasta în spațiul public.

Maria Dragomiroiu, despre acuzațiile pe care Elena Merișoreanu i le-a adus

Maria Dragomiroiu este al doilea invitat din sezonul cu numărul trei al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Interpreta a vorbit despre pensia pe care o are, după ce a fost acuzată de Elena Merișoreanu că

este normal să aibă o pensie mică pentru că nu este o artistă pe măsură și ”cântă din păr”.

Artista a decis să facă lumină și să lămurească această situație care, la momentul respectiv, a fost o controversă totală. De asemenea, cântăreața a mai precizat că nu este o persoană conflictuală și nu-i place să fie implicată în scandaluri.

În 2019, presa a scris că Maria Dragomiroiu are o pensie de 1.200

de lei, iar Elena Merișoreanu nu s-a putut abține să nu comenteze, astfel s-a iscat un adevărat scandal între cele două interprete de muzică populară.

Întrebată de Denise Rifai dacă Elena Merișoreanu este invidioasă pe ea, Maria Dragomiroiu a fost sinceră și a lămurit lucrurile.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă seară, de la ora 22:00

”Nu, categoric nu. Asta a fost în cadrul emisiunii, pentru că așa era formatul, era trecut deja pe fițuica aia, eu am spus doar că minte. Minciuna este o boală, sunt oameni care mint și în jurul unei minciuni fac o poveste. Îmi pare foarte rău, eu chiar am apreciat-o și a fost la nunta mea, la cununia mea civilă, pentru că era împreună cu soțul dumneaei, domnu Croitoru, un om excepțional, mai ales că stă acolo lângă mine, suntem din sate învecinate, la Vâlcea, și mi-a dat cei mai mulți bani pe masă...Nu

noi, interpreții, trebuie să ne judecăm între noi și nu numai interpreții, oamenii. Am zis că există instituții care fac asta și cel mai adevărat judecător este Dumnezeu”, a spus Maria Dragomiroiu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă seară, de la ora 22:00

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!