„Este epuizat. Face tratament”. Betty Salam, primele declarații despre starea de sănătate a lui Florin Salam. Când își va relua manelistul activitatea

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 feb 2024, 00:15

De ceva timp, are nevoie de ajutorul medicilor

Sursa: Instagram

Florin Salam a fost internat în spital în urmă cu nici o săptămână, iar fiica lui, Betty Vișănescu, a oferit primele detalii despre starea de sănătate a acestuia.

Florin Salam a ajuns, din nou, în urmă cu doar câteva zile, pe mâinile medicilor, iar fiica lui, Betty Vișănescu, a oferit informații despre starea de sănătate a acestuia. Manelistul a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă.

Betty Vișănescu, informații despre starea de sănătate a lui Florin Salam

În urmă cu doar câteva zile, Florin Salam a fost internat, iar fanii acestuia s-au îngrijorat, deoarece, de ceva timp, are nevoie de ajutorul medicilor.

Din cauza momentelor mai dificile prin care trece în prezent, a fost nevoit să își anuleze unele evenimente pe care le avea programate.

Deoarece nu s-au oferit prea multe informații despre starea lui de sănătate de către membrii familiei, mai multe speculații în acest sens au luat naștere, dar Betty Vișănescu a venit cu clarificări.

Citește și: „Stop! Acum ieși cu mine afară”. Florin Salam a fost, din nou, dat afară de la o nuntă la care trebuia să cânte. Manelistul s-a lovit pentru a doua oară de aceeași problemă

Aceasta este deranjată de zvonurile care au tot apărut în ultima vreme și a ținut să menționeze faptul că Florin Salam este epuizat, dar că tratamentul pe care îl urmează îl va ajuta să se repună pe picioare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Florin Salam se află sub atentă supraveghere medicală

Florin Salam este chemat la foarte multe evenimente, iar acest lucru l-a obosit și a dus la apariția unor probleme de sănătate. De asemenea, pe lângă tratamentul medicamentos pe care trebuie să îl urmeze, Florin Salam vrea să dea jos și câteva kilograme.

„Tatăl meu este epuizat. Este internat în spital și face tratament pentru a-și reveni, să poată respecta evenimentele pe care le are și să bucure lumea, așa cum a făcut mereu.

Are nevoie să se odihnească, vrea să și slăbească pentru a-i fi mai ușor. După toate acestea, Florin Salam, tatăl meu vrea să revină în forță, așa cum îl știe lumea”, a declarat Betty, conform Spynews.

În urmă cu două zile, Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, a mers, în miez de noapte, la spitalul în care acesta este internat. Paparazii Cancan au surprins-o pe Roxana la un spital din nordul Capitalei, acolo unde este internat Florin Salam, inclusiv a doua zi.

Citește și: Roxana Dobre a mers în miez de noapte la spitalul unde se află internat Florin Salam. Artistul se confruntă cu probleme grave de sănătate

Până în acest moment, Roxana Dobre nu a făcut nicio declarație despre starea de sănătate a artistului, dar cert este că manelistul va mai avea nevoie de câteva zile de recuperare și de odihnă, pentru ca problemele să nu se agraveze.

Evenimentele pe care le avea planificate pentru următoarea jumătate de lună se vor desfășura fără acesta, dar familia și fanii sunt convinși de faptul că acesta va reveni cu forte proaspete, așa cum a făcut de fiecare dată.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.