„Este foarte îndrăgostită, a uitat de copii”. Deea Maxer, criticată după ce a plecat singură cu iubitul ei în vacanță, iar copiii au rămas cu Dinu Maxer

Author: Lavinia Medrea

Deea Maxer, criticată după ce a plecat singură cu iubitul ei în vacanță, iar copiii au rămas cu Dinu Maxer

Sursa: Facebook Dinu Maxer

La puțin timp după divorț, Deea și Dinu Maxer au încercat să-și refacă viețile, dar singura care a reușit a fost Deea Maxer care, în prezent, are o relație cu Robert Drilea.

Cu toate că nu mai sunt împreună, Dinu Maxer și Deea Maxer locuiesc în același bloc și țin legătura de dragul copiilor. Niciunul dintre ei nu-și dorește ca cei mici să le simtă lipsa în urma divorțului, astfel că fac toate eforturile necesare de a fi lângă Andreas și Maysa. Așadar, băiatul locuiește cu Dinu Maxer, iar fetița a rămas la Deea Maxer.

Deea Maxer, criticată pentru că a plecat singură cu iubitul în vacanță

Imediat după o postare făcută de Dinu Maxer, alături de copii, comentariile răutăcioase nu au întârziat să apară. Unii îl felicitau pe artist pentru grija pe care o oferă celor mici, alții o criticau pe Deea Maxer pentru că a decis să plece în vacanță alături de Robert Drilea fără copii. 

Citește și: „Ea este singura pe care mi-o doresc alături”. Deea Maxer, surprinsă cu o declarație de dragoste de iubitul ei, Robert Drilea, în vacanța din Grecia

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Mama e în călduri. Oricâte scuze i-ai căuta”,   „Un TATĂ excepțional... mama, care spunea că-i iubește, unde este? Este foarte îndrăgostită, a uitat de copii?!”,   „Mama are treaba cu noul iubit, este îndrăgostită”,   „Felicitări! Sunteți minunați! Ești un exemplu de tată! Din păcate, ea a ales să salveze viața individului, să-l facă mai bun, cum spune sărăcuțul, cu prețul distrugerii sufletelor nevinovate.

Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze pe tine si puii tăi!”,   „Felicitări, să ai grija de copii, că sunt micuți și Domnul te va răsplăti... că ea e cu iubitul...rușine să-i fie”,   „Felicitări! Un tată exemplu”, sunt doar câteva dintre comentariile răutăcioase, lăsate de internauți. 

Dinu Maxer și-a dus copiii în vacanță

Dinu Maxer are grijă să petreacă timp de calitate cu copiii lui, astfel că, de data aceasta, artistul a decis să îi ia pe Andreas și pe Maysa într-o vacanță distractivă la litoral.

Chiar dacă are evenimente pe care trebuie să le onoreze, Dinu Maxer îmbină utilul cu plăcutul și își ia copiii cu el, pe scenă. 

Citește și: Cu cine a înlocuit-o Dinu Maxer pe Deea Maxer: „Voi încerca”. Artistul și fosta soție au renunțat la o înțelegere pe care au făcut-o

„La mare cu copiii, așa cum i-am obișnuit. Ziua distracție, seara pe scenă!”, a transmis Dinu Maxer, alături de o fotografie cu el și cu copiii lui.