Este frumoasa din cale-afara si se  bucura si de un succes rasunator in afaceri. Povestea Alinei Ceusan, unul dintre cei mai cititi bloggeri din Romania

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:46

Nu a fost deloc usor, dar acum mii de oameni ii citesc sfaturile pe internet.

Alina Ceusan e o tanara care a facut dintr-un proiect de facultate un plan de afaceri de success. Castigatoare a titlului de Miss Targu-Mures 2009, fost model si femeie de afaceri, Alina este acum bloggerrita care da tonul in moda.

Da ati auzit bine, Alina Ceusan are peste 8.000 de vizualizari la o singura postare. Este o tanara firava dar foarte hotarata. Stie ca, pentru a ramane in top, trebuie sa aiba mare grija de imaginea ei.

Atunci cand iese in public trebuie sa aiba machiajul perfect, coafura ideala si hainele potrivite. Munceste mult iar roadele nu intarize sa apara.

Alina a castigat trei ani la rand premiul People's Choice. Ce o recomanda pe Alina? Flerul, frumusetea si studiile in Comunicare si Relatii Publice. Pe ideea ca frumusetea se cultiva, dar trebuie sa stii exact ce iti doresti de la viata, Alina a reusit sa-si transforme blogul intr-o sursa serioasa de venit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Este norocoasa nu numai in afaceri, dar si in dragoste. Chiar daca exista domni care ar dori sa o cunoasca mai bine, Alina le spune din prima un „nu” raspicat: „mesaje exista intodeuana, dar sunt logodita mai departe nu mai are rost sa vorbim.”