Este incredibil ce mănâncă soția lui David Beckham zilnic: „Mănâncă același lucru de 25 de ani”

Author: Lavinia Medrea

Este incredibil ce mănâncă soția lui David Beckham zilnic: „Mănâncă același lucru de 25 de ani”

Sursa: Instagram David Beckham

David Beckham a făcut dezvăluiri inedite despre soția lui, Victoria Beckham. Se pare că partenera acestuia mănâncă același lucru de 25 de ani, zilnic.

David Beckham şi Victoria Beckham reprezintă unul dintre cele mai puternice și iubite cupluri. Cei doi au împreună patru copii şi, cu toate că mereu sunt în ochii presei și în lumina reflectoarelor, reușesc cu succes să îşi ţină viaţa privată departe de tabloide.

David Beckham, despre soția lui: „Mănâncă același lucru de 25 de ani”

David Beckham a făcut o declarație ieșită din comun despre soţia lui, Victoria Beckham. Se pare că partenera de viață a fostului fotbalist consumă acelaşi fel de mâncare de 25 de ani, zilnic.

Citeste si: Ce așteptări are fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă de la viitoarea relație? Alexandra este pregătită să iubească din nou

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„M-am căsătorit cu cineva care mănâncă același lucru de 25 de ani, pește cu legume. Singura dată când a încercat altceva a fost atunci când era însărcinată cu Harper.  A fost una dintre serile mele favorite. Nu îmi mai amintesc despre ce preparat a fost vorba, dar nu a mai încercat de atunci”, a mărturisit David Beckham, în cadrul unui podcast.

Când vine vorba de mâncare, Victoria Beckham nu consumă orice: „S unt cel mai rău coșmar”

În urmă cu ceva timp, Victoria Beckham a recunoscut că este un „adevărat coşmar” pentru restaurante. 

Citeste si: Bănel Nicoliță, declarații cutremurătoare despre divorțul prin care a trecut ”Nici acum nu mi-am revenit” Fostul fotbalist a dezvăluit motivul pentru care a plecat din țară

„Pentru multe restaurante sunt cel mai rău coșmar. Îmi plac doar legumele la abur, cu puțin oțet balsamic și apoi să le asezonez. 

Îmi place ca lucrurile să fie gătite într-un mod foarte simplu. Nu-mi plac uleiurile sau unturile sau sosurile”, spunea soția starului David Beckham.

David Beckham, ambasador la Campionatul Mondial din Qatar 2022

David Beckham va fi imaginea Campionatului Mondial din Qatar 2022 și ambasadorul sportiv al statului Qatar pentru următorii 10 ani. Datorită acestui contract, fostul star de la Manchester United sau Real Madrid va primi în conturile sale nu mai puțin de 177 milioane de euro.

Campionatul Mondial din Qatar 2022 are loc în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie 2022. Este pentru prima dată în istorie când turneul final este organizat iarna, nu vara.