„Este îngrozitor”. Irinel Columbeanu, terifiat după atacul armat din Liceul Apalachee! Fostul afacerist se teme pentru viața fiicei sale

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 06 sep 2024, 21:59

Irinel Columbeanu stă cu gândul fa fiica lui din America

Sursa: Facebook Irinel Adrian Columbeanu/ Instagram irina columbeanu

Irinel Columbeanu, fostul afacerist din Izvorani, trăiește cu o preocupare constantă legată de siguranța fiicei sale, Irina, care locuiește în Statele Unite alături de mama sa, Monica Gabor, și partenerul acesteia, Mr. Pink.

Într-un context internațional tot mai tulburat de atacuri armate, Irinel Columbeanu simte nevoia să fie permanent informat despre evenimentele care zguduie societatea americană, în special din cauza pericolelor la care ar putea fi expusă fiica lui. Unul dintre evenimentele recente care l-a îngrijorat pe fostul milionar a fost atacul armat din Georgia, în care Christine Irimie, o profesoară de origine română, și-a pierdut viața.

Irinel Columbeanu este îngrijorat pentru fiica lui, după atacul armat din SUA

Îngrijorarea fostului afacerist nu vine doar din frecvența acestor tragedii, ci și din conștientizarea faptului că adesea, victimele sunt adolescenți nevinovați, asemeni fiicei sale. Deși știe că Irina frecventează o instituție sigură, această realitate îi aduce un sentiment permanent de nesiguranță.

„M-a îngrijorat când am auzit ce s-a întâmplat.

Din păcate, e un fenomen inerent, câtă vreme armele sunt permise, sunt la liber. Altfel, nu are de ce să îmi fie frică. Irinuca e o fată pașnică, nu se încurcă ea cu arme de foc. Este foarte atentă, foarte pașnică, dar sunt îngrijorat când văd că astfel de atacuri sunt comise de tot mai mulți minori. Este trist. Îți dai seama că este îngrozitor, dar Irinuca nu e în pericol.
E safe. La școala ei nu au fost astfel de cazuri. Probabil în alte state din SUA, da, se întâmplă. Oricum, este, într-adevăr, îngrozitor”,
a declarat Irinel Columbeanu, după ce a aflat de atacul armat de la Liceul Apalachee, din Georgia.

Citește și: Imagini rare din iahtul cu care Irinel Columbeanu o ducea pe Monica Gabor la școală! Ambarcațiunea are, acum, un nou proprietar

Chiar dacă este la mii de kilometri distanță, Columbeanu se consolează cu gândul că Monica Gabor este alături de Irina și că face tot posibilul să o protejeze. Fostul afacerist este convins că fiica lui crește într-un mediu sănătos și sigur, dar, ca orice părinte, nu poate ignora pericolul imprevizibil reprezentat de atacurile armate din Statele Unite.

O profesoară de origine română a fost ucisă în timpul atacului armat de la Liceul Apalachee 

Atacul din Georgia a zguduit nu doar comunitatea locală, ci și pe cea românească din Statele Unite, după ce s-a aflat că printre victime se număra Christine Irimie, o profesoară de matematică cu origini românești. Aceasta a murit în încercarea de a-și proteja elevii de un atacator în vârstă de doar 14 ani.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

„Își iubea foarte mult elevii. Era o profesoară foarte exigentă. Chiar voia să-i învețe ceva”, a declarat părintele George Axente, potrivit Știrilor PRO TV.

După acest incident, în care au murit doi profesori și doi elevi, reacțiile nu au întârziat să apară. Membrii comunității românești din Georgia au adus un omagiu profesoarei Christine Irimie.

Citește și: O profesoară de origine română este prima victimă ucisă la liceul din Georgia, de un elev de doar 14 ani! Christina Irimie era profesoară de matematica și locuia în Georgia

„Ea era la dansuri și atunci știu că a plecat și nu a mai revenit. Când ne-am întâlnit ca și când eram fete aceleași vorbe le aveam, ca și cum nu ne-am despărțit atâta timp. Era tare mândră că zice: ‘Vai, în sfârșit am ajuns acolo prin munca mea și vorba aia cât ai depus un efort’”, a spus una din prietenele româncei ucise.

Colt Gray, adolescentul care a comis atacul, a folosit o armă primită de la tatăl său. După ce a intrat cu arma în Liceul Apalachee, a tras la întâmplare și a ucis patru persoane înainte de a fi arestat. În ciuda vârstei sale fragede, autoritățile americane au decis ca acesta să fie judecat ca adult pentru crimele comise. Atacul din Georgia a fost catalogat ca fiind cel de-al 385-lea incident de acest gen în Statele Unite.

Surse foto: Facebook  Irinel Adrian Columbeanu/ Instagram irina columbeanu 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.