ESTE INIMAGINABIL cum a fost MUTILAT un barbat din cauza unui fotoliu!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 18 oct 2020, 02:40

Un barbat care a suferit de o boala de piele timp de doi ani a descoperit ca totul era de la un fotoliu pe care l-a cumparat de pe un site.

William Harrington, in varsta de 56 de ani, a fost foarte incantat de fotoliul de piele pe care si l-a cumparat, insa nu si-a dat seama ca acea captuseala care il imbraca era facuta dintr-un material toxic. La acea data, firma a retras toate produsele de pe piata si in 2010, impreuna cu alte companii au platit despagubiri de peste 20 de milioane de lire sterline.

Insa cazul lui Harrington deomnstreaza ca pe piata in ca mai exista canapele care pot fi vandute second hand.

El a marturisit doctorului ca: Imi arde tot corpul. Tata a patru copii, a aflat de la specialist ca pielea sa a fost in contact cu o substanta toxica. Apoi, acesta a descoperit ca fotoliul era impregnat cu o substanta toxica.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.