Este insarcinata cu cvadrupleti la varsta de 65 de ani, desi mai are 13 copii! Povestea incredibila a unei femei din Germania

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:43

Adriana Iliescu a ajuns cunoscuta in toata lumea dupa ce, in decembrie 2004, a dat nastere unei fetite la varsta de 66 de ani.

Un nou caz similar are loc in prezent in Germania, unde o femeie in varsta de 65 de ani a ramas insarcinata cu patru gemeni dupa ce a facut un tratament de fertilizare.

Spre deosebire de Adriana Iliescu, Annegret nu urmeaza sa fie mama pentru prima oara. Ea mai are 13 copii, ce au acum varste intre 9 si 44 de ani, si 7 nepoti, si a nascut ultima oara in 2005.



Desi se confrunta cu multe critici, femeia este impacata cu ceea ce face si spune ca nimeni nu are dreptul sa ii judece decizia.

"Dupa ce doctorul mi-a spus ca vor fi 4 copii am stat putin pe ganduri. Marturisesc ca, in acel moment, am avut un soc. Dar nu imi este frica, ceea ce fac acum nu este un lucru nou pentru mine. Atat timp cat voi fi sanatoasa totul va fi bine", a declarat femeia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”