Este Jean de la Craiova un om cu dușmani? Cine sunt cei care nu-l plac de nicio culoare pe artist: „Trebuie să fie și oameni care nu te plac, că altfel ți-o iei în cap”

Autor: Lavinia Medrea

Cine sunt cei care nu-l plac de nicio culoare pe artist

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, invitat a fost Jean de la Craiova.

În ultimul episod al emisiunii online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Jean de la Craiova a venit să ne bucure cu prezența și cu poveștile lui de excepție!

Cine sunt dușmanii lui Jean de la Craiova

Toată lumea îl știe pe Jean de la Craiova, unul dintre cei mai mari cântăreți de muzică de petrecere și de manele, un artist care s-a făcut remarcat de-a lungul anilor și care a ajuns să fie extrem de

iubit de oameni. Jean de la Craiova este un bărbat și un cântăreț greu de egalat, care și-a făcut un loc special în sufletele oamenilor. 

Ca orice om, Jean de la Craiova este conștient că există și oameni care nu îl plac, ba chiar este împăcat cu acest gând, părerea lui fiind că, dacă te place toată lumea, o să ajungi să crezi că ești mai presus. 

Citește și: Jean de la Craiova nu s-a putut abține: „Îmi iei mințile!”. Ce i-a spus Alexandrei Ungureanu: „Am fost vagabond”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Dacă n-ai dușmani... am atâția prieteni încât nu mai am nevoie de dușmani! Dușmani poate e mult spus, nu știu, trebuie să fie și oameni care nu te plac, că altfel ți-o iei în cap. Dar prin felul tău de a fi, prin felul tău de a cânta, de a fi perceput, cred că ai putea să-i faci să te iubească. Dar când spui Jean de la Craiova fiecărui cetățean, cetățeancă, tot are câte un zâmbet, își aduce aminte de momentele hazlii cu mine, de momentele frumoase, mă percepe altfel”, a declarat Jean de la Craiova.

Care a fost primul nume de scenă al lui Jean de la Craiova 

Toți îl știu drept Jean de la Craiova acum, dar în tinerețe nu era așa. Artistul a povestit că, înainte de numele lui actual de scenă, toată lumea îl striga „Cartuș”. De când i s-a spus pentru prima dată „Jean de la Craiova”, cântărețul și-a purtat cu mândrie numele. 

„Am fost invitat, să-l luăm pe ăsta și să-i spunem Jean de la Craiova. Mie-mi spunea Cartuș, mi-a pus Jean de la Craiova, Jenel Craioveanu era prea râzgâiat.

Citește și: Jean de la Craiova, dezvăluiri în exclusivitate! Cum a ajuns artistul să cânte la mormântul lui Bruce Lee: „La noi se cântă la mort”

M-a invitat pe scenă, Sala Polivalentă plină, era extraordinar, și aveam niște emoții, cântam pentru prima dată într-o sală așa mare.

Am cântat și așa mi-a rămas, Jean de la Craiova! Bine, neavând nicio origine din partea Craiovei, dar mă mândresc și cred că și ei se mândresc cu mine.

Și a rămas așa (n.r: numele), Jean de la Craiova”, a declarat Jean de la Craiova.