„Este o minunăție de om”. Anamaria Prodan a dezvăluit tot adevărul despre presupusa relație cu Cristi Iacob! Ce relație are impresara, de fapt, cu celebrul actor

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 sep 2023, 23:21

Ce relație are impresara, de fapt, cu celebrul actor

Sursa: Captură YouTube WOWnews/Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri în exclusivitate despre actorul Cristi Iacob, despre care s-a zvonit că ar fi iubitul impresarei.

Anamaria Prodan a fost invitată în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, acolo unde a vorbit în exclusivitate despre presupusa relație pe care ar avea-o cu Cristi Iacob, actorul alături de care joacă în filmul în care va apărea impresara.

Anamaria Prodan, adevărul despre presupusa relație cu Cristi Iacob

Au existat zvonuri conform cărora că Anamaria Prodan ar forma un cuplu cu Cristi Iacob, asta după ce au fost surprinși în tandrețuri într-un club de noapte, distrându-se și fiind lipiți unul

de celălalt. 

Cu toate acestea, Anamaria Prodan a declarat că relația dintre ea și Cristi Iacob este doar de prietenie, nicidecum una romantică.

Citește și: Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri despre sarcina pe care a pierdut-o: ,,Mi-am dorit atât de mult''

„Cu Cristi Iacob! Care este cel mai fidel, cel mai frumos cel mai minunat, cel mai dulce, cel mai cel, cel mai bun actor ever! Deci este o minunăție de om, îmi este prieten”, a declarat Anamaria Prodan.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Anamaria Prodan, trădată de cei pe care i-a ajutat

Anamaria Prodan a mai menționat că de aproape doi ani nu mai citește niciun articol de presă scris despre ea și nici nu se mai uită la televizor decât pentru meciuri, asta pentru că gurile pe care impresara susține că le-a hrănit au trădat-o și au scris articole jignitoare la adresa ei. 

Se pare că, de când a avut loc divorțul, imaginea Anamariei Prodan a fost murdărită de diverși oameni din presă care au vrut s-l apere pe Laurențiu Reghecampf cu orice preț.

Citește și: Cum se înțelege Anamaria Prodan cu Luca, băiatul lui Reghe: ,,lumina ochilor mei''. Cei doi au o adevărată relație mamă-fiu

„Cred că am vreo doi ani și ceva de când nu mai citesc nimic (n.r.:

din presă) și nu mă mai uit la televizor, poți să crezi? Mă uit doar la meciuri. Mă sună lumea, deschid, mă uit (n.r.: articole scrise despre ea) câteodată, așa, mă mai supăr și dau telefon și le spun: Nu vă e rușine? V-am ajutat toată viața, cum să scrii așa aberație? 

Până și cei care erau atât de îndârjiți și apărătorii până la moarte ai lui Reghecampf îl apărau de mine și de familie, oameni pe care toată viața mea i-am ajutat și dacă aș deschide gura i-aș băga sub pământ.

Repet, am atât de multă forță și dacă vorbesc îngrop pe oricine, dar eu consider că loialitatea este un mod de viață, nu un cuvânt, și sunt atât de loială și trăiesc pe partea aia de om bătrân, de modă veche, încât sunt foarte mândră că sunt așa, și oamenii ăștia care m-au lovit de-a lungul timpului și, chipurile, s-au aliat ei împotriva mea în acest divorț și au scris ei urât de mine sunt atât de mici, culmea, că au funcții mari!”, a mărturisit Anamaria Prodan.