Este oficial! Bianca si Alexandru nu mai formeaza un cuplu! Ambii sustin ca s-au despartit! "Nu pot sa formez un cuplu cu cineva care nu are incredere in mine!" Iata ce anume l-aderanjat pe Alex la fosta lui partenera!

Autor: Daniela Iliuta

Aleandru a decis sa puna punct relatiei lui cu Bianca, dupa ce au crezut ca pot invinge orice obstacol aparut in calea fericirii lor.

Bianca si Alexandru au format, inca de la bun inceput, in casa iubirii, un cuplu in care nu a crezut nimeni.

Desi cei doi pareau atrași unul de celalalt și destul de entuziaști cu privire la ceea ce tocmai se înfiripase între ei, restul concurenților din casa „Puterea dragostei” au fost sceptici cu privire la relația dintre ei și au spus mereu că s-au cuplat doar așa, de ochii lumii.


Certurile dintre cei doi, graba de a forma un cuplu și lipsa de experiență au dus, din câte se pare, la destrămarea relației.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi au recunoscut in editia de azi ca relatia lor s-a destramat.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.