Este poate cea mai egoista mama din lume! Si-a petrecut vacanta in lux in timp ce familia ei a stat intr-o rulota

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 07 oct 2020, 00:55

Jules Osmany, o femeie in varsta de 51 de ani din Marea Britanie, a spart 5000 de lire sterline pe o vacanta de lux in Bora Bora, in timp ce sotul si copiii au mers in camping cu rulota.

Femeia a povestit pentru Daily Mail ca visa de mica sa mearga pe o insula din Oceanul Pacific. Cand ea si sotul au reusit sa stranga mai multi bani, Jules Osmany i-a explicat barbatului ei ca isi doreste o vacanta exotica, de una singura.

Mama a doi copii, petrecareata Jules Osmany a explicat faptul ca pana acum nu a avut niciodata o vacanta doar pentru ea, ca s-a lasat mereu pe ultimul loc.

Familia ei nu si-ar fi permis niciodata o vacanta in patru in Bora Bora. Sotul a fost de acord ca ea sa mearga singura pentru a-si reincarca bateriile." Chiar daca ne-am fi permis sa mergem cu totii, sincer nu cred ca as fi luat sotul si copiii. Ar fi insemnat ca vacanta e a lor, nu ar mai fi fost vorba ca eu sa ma relaxez", a declarat femeia.


Pentru ca a cheltuit dublu bugetul familiei pentru vacanta anuala, sotul ei si cei doi copii au fost nevoiti sa mearga in camping cu rulota, sa serveasca pizza si sucuri in loc de cocktailuri sau alte mancaruri de fite pe care le-a servit Jules Osmany in excursia vietii ei.

Femeia a fost dur criticata in cercurile ei de prieteni si cunostinte, fiind catalogata drept cea mai egoista mama.
Majoritatea femeilor au declarat ca si-ar fi renovat casa sau ar fi cheltuit banii doar pentru familie si nu pentru o excursie exotica de una singura.

" Stiu ca mi s-a dus vestea ca sunt incredibil de egoista. Oare am fost? Probabil! Dar nu mi-a pasat!", a adaugat femeia. Ea a dezvaluit ca si cei doi copii ai ei au fost incantati de ideea ca mama lor sa mearga singura in excursie.
Jules Osmany nu considera ca si-a neglijat copiii in acest timp deoarece ei au fost lasati in grija tatalui lor.



Sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta