Este sau nu aerul conditionat o sursa de imbolnavire cu coronavirus. Alexandru Rafila a vorbit despre studiul care a alertat lumea

Autor: L.S.
Actualizat: 03 iun 2020, 11:49

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a vorbit despre un studiu îngrijorător care indică că folosirea aerului condiționat poate reprezenta un risc de infectare cu coronavirus.

Reprezentantul României la OMS a explicat că acela nu este un studiu sigur și că utilizarea aerului condiționat nu este un risc.

„Mai puțin aerul condiționat, am văzut puțin mai devreme că ați făcut un anunț legat de aerul condiționat. Este un singur studiu care, din fericire, nu a mai avut confirmare din alte surse științifice și nu aș vrea să inducem astfel populației că boala se transmite prin intermediul instalațiilor aerului condiționat.

Ele trebuie doar întreținute conform recomandărilor producătorului”, a spus Rafila la Digi 24.

Citeste si: "Coronavirus nu mai exista clinic in Italia". Doctorul lui Berlusconi, declaratii uimitoare

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alexandru Rafila, anunț îngrijorător pentru români: Un al doilea val al infectărilor cu COVID-19 va veni în iarnă

Citeste si: Vesti bune! Scaldatul in piscina sau in mare nu este periculos in transmiterea coronavirusului

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.