Este sau nu ÎNSĂRCINATĂ? Daiana s-a despărțit de iubitul ei care avea o altă iubită "oficială": "Oameni buni, a fost o…’"

Autor: Amalia Georgescu
Daiana, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

O postare apărută pe instagram și pe care Daiana a distribuit-o pe profilul personal a reușit să stârnească controverse. Este sau nu însărcinată?

S-a aflat că a avut o relație după ce a ieșit din casa Puterea Dragostei, iar imediat după, în mediul online a apărut și informația potrivit căreia Daiana ar fi însărcinată. Ce a dezvăluit acum fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Daiana este sau nu însărcinată? A spus tot adevărul

Pe instagram au apărut informații potrivit cărora Daiana ar fi însărcinată, iar pentru că ea a distribuit mesajul la story, pe contul personal, toată lumea a crezut că se pregătește să devină mamă.

Ei bine, în realitate, Daiana nu așteaptă un copil, iar în prezent este singură, asta după ce a pus capăt relației în care era implicată. Daiana a explicat că a fost vorba doar despre o glumă pe care fostul ei iubit a făcut-o într-un live, de aici și confuzia apărută ulterior.

Citeste si: S-au despartit! I-a frant inima la scurt timp dupa ce l-a prezentat parintilor! Avem toate detaliile!

"Nu sunt însărcinată! Oameni buni, a fost o glumă făcută pe live de fostul meu!", a spus Daiana.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Deși a avut o relație după ce a ieșit din casa Puterea Dragostei și era convinsă că a întâlnit bărbatul alături de care să formeze un cuplu, Daiana este acum din nou singură. Se pare că povestea de dragoste dintre ea și fostul iubit a luat sfârșit în momentul în care fosta concurentă de la Puterea Dragostei ar fi descoperit că bărbatul era implicat într-o altă relație. 

Citeste si: Daiana, ținta criticilor pe instagram. A fost acuzată din nou de furt!

De-a lungul timpului, Daiana a încercat în repetate rânduri să își găsească marea iubire, dar fără succes. După două relații eșuate la Puterea Dragostei, aceasta a plecat acasă singură, dar nici aici nu a reușit să întâlnească bărbatul potrivit pentru ea. Astfel, nu ar fi exclus să se întoarcă și în sezonul 3 la Puterea Dragostei, mai ales că în urmă cu ceva timp a dezvăluit că îl simpatizează pe Paul

și că este pregătită să facă tot ce ține de ea pentru a-l cuceri.

Citeste si: Daiana de la Puterea Dragostei s-a cuplat cu Rafaelo?! Prima imagine cu cei doi!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.