Este sau nu iubita lui Jador gravidă: Postarea care a dat-o de gol pe Oana Ciocan

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 01 iun 2024, 09:45

Fanii lui Jador sunt în suspans după ce Alexandra Duli a postat un videoclip pe TikTok, sugerând că Oana Ciocan este gravidă.

Sursa: facebook.com și TikTok

Fanii lui Jador se întreabă dacă iubita acestuia, Oana Ciocan, este sau nu gravidă, după ce Alexandra Duli a postat un video pe TikTok.

Alexandra Duli a stârnit speculații privind o posibilă sarcină a Oanei Ciocan, iubita lui Jador, după ce a publicat un videoclip pe pagina TikTok. Fanii sunt în suspans și se întreabă dacă Jador va deveni tătic.

Este Oana Ciocan Ciocan gravidă?

Fanii lui Jador sunt în suspans după ce Alexandra Duli a postat un videoclip pe TikTok, sugerând că Oana Ciocan, iubita lui Jador, ar putea fi însărcinată.

„Așteptăm sugestii de nume”, a scris Alexandra Duli în descrierea videoclipului, ceea ce a stârnit curiozitatea și entuziasmul internauților.

Postarea a generat rapid o mulțime de comentarii din partea fanilor, care au oferit sugestii de nume și felicitări. „ Felicitări!!! Iacob, dacă e băiat, și Zoe, dacă e fată!”, „Radu și Claudiu daca sunt băieți daca sunt fete Betis și Larisa”, „Sarcină ușoară Oana!!! Sănătate multă”, “Eu cred ca cel mai bine ar fi ca părinții sa pună nume copilului...Este

decizia lor ...astea sunt doar sugestii de nume...”
sunt doar câteva dintre mesajele primite. Deși unii cred că este doar o glumă, alții au luat în serios postarea și i-au felicitat pe cei doi.

Citește și: Cine este Oana Ciocan, iubita lui Jador! Cântărețul își doreste o familie alături de frumoasa brunetă

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Cum a evoluat relația dintre Jador și Oana Ciocan

În ultimele luni, Jador și Oana Ciocan au trăit o poveste de dragoste intensă. În luna martie, Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana în Republica Dominicană, iar ea a acceptat. De atunci, relația lor a evoluat rapid, culminând cu cununia civilă realizată recent.

Într-un podcast al lui Jorge, Jador a dezvăluit cum a testat-o pe Oana la începutul relației.

„Oamenilor, nu doar femeilor, le plac banii. (…) I-am spus că locuința mea este închiriată, că studioul e cu chirie, că mașina este în rate și că am nevoie de bani.(...) Am vrut să văd dacă ar sta cu mine doar pentru ceea ce sunt eu”, a explicat Jador.

Citește și: "Abia aștept să fiu tată!" Jador, veste neașteptată pentru fani! Cum s-a afișat artistul în mediul online

Astfel, deși cuplul nu a confirmat oficial dacă așteaptă un copil, postarea Alexandrei Duli a stârnit un val de speculații și felicitări din partea fanilor. Rămâne de văzut dacă Jador și Oana vor face un anunț oficial în curând. Până atunci, internauții continuă să-și exprime urările de bine și entuziasmul pentru cei doi.