Este sau nu un bărbat fidel? Cozmin Gușă, adevărul despre relațiile vehiculate în presă: „Recunosc că mai păcătuiesc cu...”

Autor: Amalia Georgescu
Cozmin Gușă, invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”
Sursa: Captură KANAL D

Cozmin Gușă s-a aflat de multe ori în centrul atenției, asta după ce în presă s-a vorbit despre relațiile apropiate cu alte femei, în ciuda faptului că este căsătorit. Este sau nu un bărbat fidel?

Cozmin Gușă a făcut carieră în jurnalism și politică, iar aceste domenii de activitate i-au permis să fie mai tot timpul înconjurat de femei frumoase, astfel că nu de puține ori s-a întâmplat să apară informații potrivit cărora i-ar fi fost infidel soției. Care este, de fapt, adevărul în legătură cu acest subiect?

Cozmin Gușă, dezvăluiri despre căsnicie. Este un bărbat fidel?

Chiar dacă de-a lungul timpului au apărut zvonuri referitoare la relațiile pe care le-ar fi avut cu o mulțime de femei celebre din România, Cozmin Gușă a dezvăluit că nu i-a fost niciodată infidel soției, cei doi având o căsnicie fericită și lipsită de probleme. Cunoscutul jurnalist și politician a spus că deși în presă au apărut astfel de informații, acestea sunt departe de adevăr, legăturile cu acele femei fiind strict profesionale.

Citeste si: Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai”- Ediţia de marți, 6 aprilie 2021- VIDEO. Cristian Popescu Piedone dezvăluie totul!

Cozmin Gușă spune despre el că este un bărbat fidel, chiar dacă i s-a mai întâmplat să păcătuiască cu gândul. Cu toate acestea, politicianul a precizat că nu a avut relații cu alte femei după ce s-a căsătorit, având în vedere că își iubește și își respectă soția.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„N-am avut nicio relație de acest gen, după ce m-am căsătorit. Dacă la un moment dat în viață aș face această greșeală să am altă parteneră în afară de soția mea – dar exclud asta, după cum ai văzut – cred că aș recunoaște-o. Dar

n-am voie, soția mea mă iubește, eu o iubesc pe ea… Sunt un bărbat fidel, dar recunosc că mai păcătuiesc cu gandul din când  în când. În lumea asta în care sunt eu, așa se întâmplă. Dar sunt un barbat credincios soției mele. În ciuda tuturor lucrurilor care se spun și în ciuda tuturor relațiilor foarte apropiate cu multe femei frumoase. Pot să spun că am iubit și eu în taină alte femei.
Sunt convins că există și femei care mă admiră în taină sau pe față. E o chestie biunivoca. Dar despre relațiile descrise în presă, nu e niciuna reală.  Niciuna!”,
a spus Cozmin Gușă într-un interviu pentru revistatango.ro .

Cozmin Gușă va veni în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată în această seară, de la 23:15, la Kanal D. Cunoscutul politician și jurnalist se va afla față în față cu Denise Rifai și va răspunde la o serie de întrebări legate atât de carieră, cât și de viața sa personală.

Cozmin Gușă a declarat că este pregătit de „marea spovedanie”, acesta fiind hotărât să spună adevărul despre cele mai controversate subiecte care au legătură cu el.

Citeste si: Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai”- Ediţia de marți, 30 martie 2021- VIDEO. Alexandra Stan spune totul!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.