„Este singura mea amintire” Cui i se adresează Viviana Sposub printr-un mesaj surprinzător transmis pe rețelele sociale

Author: Diana Ghita
Actualizat: 18 iul 2023, 15:26

Viviana Sposub publică un mesaj suprinzător pe social media

Sursa: wowbiz.ro

Viviana Sposub a cunoscut multe persoane celebre în perioada în care ea a fost în străinătate. Cu unele dintre acestea, vedeta a avut niște relații frumoase de prietenie.

După ce Viviana și fostul soț al Andreei Bălan nu au mai fost văzuți împreună, fosta prezentatoare a confirmat zvonurile despre despărțire.

Citește și: Ce face George Burcea la doar o zi după despărțirea de Viviana Sposub. Actorul n-a mai stat pe gânduri și a plecat să-și limpezească mintea: „Pe meleaguri”

În ce stadiu se află relația Vivianei cu actorul George Burcea

În timpul în care a fost plecată, vedeta forma un cuplu cu George Burcea. Însă, după ce ea a revenit în România, ea a declarat public că ea și actorul s-au despărțit, după o relație de 3 ani, pe care timpul și distanța nu au reușit s-o distrugă.

Fanii lor nu s-ar fi așteptat ca povestea lor de iubire să se încheie, deoarece păreau să aibă o relație stabilă.

Viviana îl însoțea peste tot pe iubitul și pe fetițele lui.  Însă, faptul că ea a nu a mai fost văzută alături de ei când George și fetele lui au petrecut o săptămână împreună a dat naștere mai multor zvonuri despre despărțire. 

La scurt timp,  Viviana Sposub a confirmat zvonurile printr-un mesaj transmis pe Instagram, în care a dezvăluit că ea și George Burcea s-au despărțit. 

Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate ”,a scris Viviana Sposub pe Instagram, conform libertatea.ro. 

Citește și: Ce spunea Viviana Sposub despre George Burcea înainte să se despartă. Nimeni n-ar fi prezis că povestea lor se va sfârși după trei ani: „Niciodată nu m-am gândit să mă despart de George”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În Statele Unite, vedeta a legat prietenii cu celebrități de renume mondial 

Prieteniile de durată ale vedetei, legate cu persoane publice la nivel internațional sunt dovedite de Viviana prin ultima postare publicată de ea pe Instagram.

Ea are o prezență activă în mediul online, mai ales pe Instagram, unde are o mulțime de fani. Recent, ea a postat o fotografie însoțită de un mesaj prin care a făcut mărturisiri despre o întâmplare prin care a trecut cu ceva timp în urmă.

Fosta prezentatoare povestește că, în timp ce se afla peste hotare, ea a rămas fără telefonul mobil care i-a fost furat în câteva clipe de neatenție. Astfel, ea a pierdut toate amintirile pe care le avea stocate în telefonul mobil.

Însă, recent, Viviana a regăsit un videoclip scurt cu una din prietenele ei celebre, pe care l-a postat cu ocazia aniversării actriței Grace Caroline Currey. Postarea a fost înoțită de o urare specială adresată vedetei internaționale.

,,De când am pierdut fotografiile făcute împreună pentru că telefonul mi-a fost furat în L.A, acest clip este singurul lucru care-mi mai amintește de timpul minunat petrecut împreună în Costa Rica. La mulți ani, suflet frumos! Ești minunată, Smore Grace!”, este mesajul Vivianei Sposub transmis actriței americane.

Aceasta este dovada că cele două se cunosc bine.

Citește și: Primele declarații ale Vivianei Sposub despre despărțirea de George Burcea! Motivul pentru care s-au separat: „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi”