"Este singurul care mă face să-mi las scutul!" Julia, în lacrimi din cauza lui Robi! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii Casa iubirii, vineri, 26 ianuarie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 25 ian 2024, 20:09
video Foto(4)

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc vineri, 26 ianuarie, la Kanal D. Julia izbucnește în plâns.

Citește și: Larisa, lovitură teribilă pentru Ștefan, în Casa iubirii! Concurenta l-a chemat pe Robert în camera roșie! „Data trecută a ales Dumnezeu, de data asta aleg eu!” Iată cum a reacționat Ștefan și ce s-a întâmplat la întâlnirea celor doi

Atmosfera va fi în continuare destul de tensionată pentru Julia. Concurenta izbucnește în lacrimi din cauza lui Robi.

Tânăra și-a exprimat nemulțumirea în ceea ce privește atitudinea concurentului. Aceasta a încercat să se apropie de el, dar Robi se pare că joacă la două capete. 

 Julia nu mai suportă și cedează sub presiunea care îi apăsa teribil pe umeri și izbucnește în lacrimi amare din cauza atitudinii reci afișată de Robi.

''Este singurul care reușește să mă facă pe mine să mă deschid și să-mi las scutul'', a declarat Julia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Mai mult, concurenta devine extrem de dezamăgită când vede că Robi o ține de mână pe Aleyna, în grădină, unde au parte de o discuție.

Robi îi mărturisește acesteia că ea este tiparul de femeie pe care el și-o dorește.

''Iar se țin de mână, deci nu mai pot!'', este reacția Juliei când îl vede pe Robi alături de Aleyna.

Citește și: Laurențiu nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi! Daniela, vinovată? Ce a pățit concurentul de la Casa iubirii

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de mâine. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de vineri, 26 ianuarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.