Este strigator la cer ce se intampla cu pacientii care ajung in stare grava la Spitalul Judetean din Galati

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:04

Din cauza unor lucrari care se fac la pardoseala Unitatii de Primiri Urgente, pacientii sunt transportati prin ploaie, pana in spital, unde trebuie sa li se faca analize si alte investigatii.

Chiar daca unii dintre ei sunt in stare critica, sunt carati prin frig, inveliti cu paturi si acoperiti cu celofan. Bine ca nu da cu grindina cat oul de porumbel! Altfel, pe langa pneumonie, bietii oameni s-ar fi ales si cu vanatai!

Imaginile au fost surprinse dis-de-dimineata, in curtea unui spital de urgenta: desi sunt bolnavi si vai de ei, pacientii sunt acoperiti cu celofane si dusi la investigatii, prin ploaie.

Oare au descoperit medicii vreun tratament minune?

Din an in Paste, cand in spitalele noastre se fac reparatii, transferul pacientilor se face dupa posibilitati: conducerea Spitalului de Urgenta din Galati spune ca vina pentru aceasta situatie ii apartine exclusiv constructorului care s-a apucat prea tarziu de turnarea sapei din Unitatea de Primiri Urgente.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Din pacate, situatia nu se va rezolva prea repede.

Peste cateva zile, sapa va fi vopsita. Pentru ca transferal pacientilor sa nu se mai faca prin ploaie, conducerea sitalului a incheiat un contract cu o ambulanta privata, care se va ocupa de mutarea bolnavilor cu masina, prin curtea interioara a unitatii spitalicesti.