"Este super inteligentă!" Patrick, atras de noua concurentă? Larisa va răbufni: ''M-am săturat!'' Nu ratați o nouă ediție incendiară marți, 13 februarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc marți, 13 februarie, la Kanal D. Patrick se arată interesat de Giuly, noua concurentă din Casa iubirii!

Marți, 13 februarie, telespectatorii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o ediție plină de surprize, dar și de multe controverse și răsturnări neașteptate de situație. Patrick a dezvăluit ce impresie i-a făcut Giuly, noua concurentă. Cum va reacționa Larisa când va auzi ce declarații face Patrick.

Citește și: Cine este Giuly, noua concurentă din Casa Iubirii! Băieții sunt în delir! Giuly este din Satu Mare, dar e stabilită în Milano

Patrick, atras de noua concurentă?

Sezonul trei al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare publicul cu noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își întâlnească jumătatea, idile neașteptate, dar și multe controverse și răsturnări uluitoare de situație.

În ediția de mâine, Patrick le va mărturisi fetelor din Casa iubirii că noua concurentă i-a atras atenția. Concurentul a declarat că Giuly este o fată interesantă și super inteligentă.

Însă, Larisa pare afectată de declarațiile tânărului. 

Spiritele se vor încinge și mai mult, după ce noua concurentă va merge în casa fetelor, unde va susține că Robert i-a atras atenția.

Giuly: "Îmi place cum vorbește Robert!''

Lucrurile vor lua o turnură neașteptată în Casa iubirii. În ediția de mâine, va predomina o atmosferă tensionată și apăsătoare în cadrul competiției, după ce Larisa se va enerva.

Deranjată de modul în care se poartă băieții din Casa iubirii cu ea, Larisa nu mai rezistă și răbufnește în ediția de marți. Tânăra  susține că toate persoanele care interacționează cu ea sunt victime, iar ea este vinovată pentru orice.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

''M-am săturat să fiu judecată și toți oamenii care interacționează cu mine, toți sunt victime, eu sunt rea. M-am săturat'', a declarat Larisa.

Citește și: „Vor plăti scump” Larisa de la Casa Iubirii, atacată în mediul online. Frumoasa concurentă le-a transmis un avertisment celor care i-au defăimat imaginea

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de marți, 13 februarie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.