Este supranumit cel mai urat om din lume, dar asta nu l-a impiedicat sa-si gaseasca o sotie frumoasa! Uite cum arata acest barbat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 sep 2020, 22:00

Barbatul din imaginile alaturate este supranumit cel mai urat om din lume din cauza unei boli care i-a desfigurat chipul.

Godfrey Baguma are 47 de ani si locuieste intr-un sat din Uganda. Inca de la nastere el sufera de o afectiune rara, pe care medicii nu au reusit sa o diagnosticheze pana acum.

In timp boala a lasat urme vizibile pe corpul lui: capul este mai mare decat cel al unui om normal iar fata este deformata. Din cauza felului in care arata Godfrey Baguma a atras atentia presei din intreaga lume si a fost supranumit cel mai urat om din lume.



Povestea lui de viata ne demonstreaza insa ca dragostea nu tine cont de aparente. Barbatul este casatorit cu o femeie frumoasa, de 30 de ani, cu care are si 6 copii.

"In momentul in care iti gasesti sufletul pereche nu mai asculti de vorbele oamenilor, iti urmezi inima. Banii si fizicul nu ar trebui sa fie un criteriu in alegerea jumatatii", spune sotia lui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.