Este uluitor ce am aflat despre barbatul care a amenintat-o pe Andreea Marin ca se va sinucide chiar de ziua lui de nastere!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 04:45

Individul a avut de-a face in trecut si cu alte vedete, cum ar fi Mihaela Radulescu sau Ileana Badiu!

Sa-i stea inima si alta nu Andreei Marin cand a primit un asemenea mesaj pe o retea de socializare! A fost de ajuns ca echipa noastra sa discute cu alte vedete subiectul.

Andreea Marin l-a luat in serios pe utilizatorul Dylan Dylan. Andreea nu a stat pe ganduri si a anuntat imediat politia.
In cazul Ilenei Badiu, daca initial, Dylan i-a cerut ajutorul sa-si gaseasca o iubita, in scurt timp s-a ajuns la amenintarea de sinucidere.

Cand a vazut ca Ileana Badiu si Ana Bitu nu reactioneaza deloc la amenintarile sale, hartuitorul le-a sters de pe Facebook.
Credeti ca utilizatorul s-a oprit aici? Deloc! A gasit o alta femeie celebra pe care a abordat-o in mod similar. Nimeni alta decat Mihaela Radulescu.

Cine este Dylan Dylan? Aceasta este o intrebare la care doar politia romana poate gasi un raspuns.

Cert este ca Dylan Dylan este un personaj aflat in cautare de atentie, cu avantajele de rigoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata ce ne spun psihologii.Psihologii

ii avertizeaza si pe cei care primesc astfel de mesaje sa ii indrume sa apeleze la ajutor de specialitate si sa nu se lase manipulati si inselati.

Tot specialistii spun ca, in majoritatea cazurilor, cei care ameninta in acest fel nu isi duc la bun sfarsit actiunile. Sfatul lor: anuntati politia!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.