”Este un gest de cea mai joasă speță” Ce crede Nicolae Ciucă despre întoarcerea armelor împotriva președintelui României

Autor: Diana Bostan

Nicolae Ciucă la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D

Nicolae Ciucă a dat cărțile pe față și a răspuns curiozităților politice și nu numai. Ce spune fostul premier al României despre întoarcerea armelor?

Invitat în cadrul emisiunii ” 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, Nicolae Ciucă a vorbit și despre legătura pe care o are cu Klaus Iohannis.

Nicolae Ciucă a răspuns tuturor întrebărilor puse de Denise Rifai

După ce a fost numit în funcția de premier al României, s-a zvonit faptul că în spatele succesului din politică al lui Nicolae Ciucă se datorează lui Klaus Iohannis, fiind cel care ar trage toate sforile.

Citește și: Familia lui Nicolae Ciucă nu a considerat că postul de prim-ministru al României este potrivit pentru el

Gurile rele au susținut la acea vreme faptul că Nicolae Ciucă nu-i va ieși din cuvânt lui Klaus Iohannis, iar dacă acest lucru s-ar întâmpla, foarte probabil acesta ar fi rămas fără funcția de premier.

Citește și: Nicolae Ciucă, lider al Partidului Național Liberal și fost premier al României, va fi invitat la "40 de întrebări cu Denise Rifai", duminica aceasta, de la ora 22:30, la Kanal D

Nicolae Ciucă a fost întrebat de către Denise Rifai dacă ar fi capabil să întoarcă armele împotriva lui Klaus Iohannis. ” Când vine vorba de loialitate, întoarcerea armelor de către un militar este un gest de cea mai joasă speță. Un militar/lider trebuie să preia ceea ce au făcut predecesorii săi și să ducă mai departe”, a spus Nicolae Ciucă, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicolae Ciucă crede în spiritul de echipă și în loialitate

Fostul premier al României susține faptul că nu se pune problema de întors armele și pentru ca un partid să funcționeze este necesar ca oamenii să lucreze în echipă și să fie loiali.

Nicolae Ciucă consideră întoarcerea armelor absolut inacceptabilă, nu doar pentru un militar, ci pentru oricine altcineva.

Citește și: Nicolae Ciucă era un copil lăudat la ședințele cu părinții: Biografia unuia dintre cei mai puternici oameni ai statului român. Ce avere are președintele Senatului României?

”Nu văd unde este trădarea. Trădarea de regulă se face de obicei de jos în sus, nu de sus în jos”, a

mai adăugat Nicolae Ciucă, în cadrul emisiunii ”40 de cuvinte cu Denise Rifai”.

Nicolae Ciucă este o figură proeminentă a politicii din România. Cu o carieră militară de succes, acesta a făcut față cu demnitate și carierei de politician. Nicolae Ciucă a fost prim-ministru al României în perioada 25 noiembrie 2021 și 12 iunie 2023.

Citește și: Anunț important! Ce se întâmplă cu tichetele de masă? Nicolae Ciucă: "Trebuie să facem în așa fel încât oamenii să nu piardă din venituri"

Nicolae Ionel Ciucă s-a născut pe 7 februarie 1967 în localitate Plenița, județul Dolj, fiind un general român în rezervă, dar și politician. Acesta a îndeplinit funcția de prim-ministru al României, a ocupat funcția de ministru al Apărării Naționale, iar în prezent ocupă funcția de președinte a Partidului Național Liberal.