Este un loc de poveste, dar lacul de la Dumbravita ascunde un SECRET TERIBIL!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 08 oct 2020, 11:45

Locul ar fi blestemat, vorbesc localnicii! Norii se reflecta perfect pe luciul apei linistite.

E un peisaj desprins, parca, din povesti. Frumusetea naturii nu-i linisteste deloc pe oameni. Dimpotriva. Le da fiori celor care-i stiu legenda. A fost numit „lacul ucigas”. Dovada stau crucile multe de pe margine. Batranii din sat spun ca adesea vad pe malul lacului siluetele celor inecati. Femeile isi spala rufele iar barbatii spala caii.

##VIDEO114459##Fac zarva mare ca sa atraga privirile trecatorilor si sa-i ademeneasca in lacul care isi cere tributul.Tot

prin sat umbla vorba ca tinerii si copiii ar fi cei mai multi care pier inghitii de ape. Unii spun ca locul ar fi blestemat de parintii care isi pierd aici copiii. Altii cred ca totul ar fi inceput in anii de comunism, dupa ce oamenilor le-au fost confiscate pamanturile: „nu a fost lac inainte, acolo erau terenurile oamenilor. Au fost luate. Erau cele mai bune!”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Exista localnici care spun ca nu exista fenomene paranormale, ci doar vartejurile facute de apa inaintea barajului

de acumulare. Daca toata suflarea ar respecta panourile pe care scrie „Scaldatul interzis!”  nu s-ar intampla nimic, explica satenii. Cat o fi mit si cat adevar nu avem de unde sa stim. Cert este ca in fiecare an, multi tineri isi gasesc sfarsitul aici.

 

Taguri: