,,Este un tatuaj făcut pentru voi”. Locul în care Julia și-a tatuat Casa iubirii. Blondina a dezvăluit și motivul din spatele acestui gest

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 20 feb 2024, 11:48

Julia de la ”Casa iubirii” și-a făcut un nou tatuaj

Sursa: Instagram: eusuntjulia

Julia de la ”Casa iubirii” și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu un gest special. Concurenta și-a făcut cel de-al treilea tatuaj, iar modelul ales are o însemnătate aparte pentru blondină.

Julia de la ”Casa iubirii” este extrem de activă în mediul online și împărtășește cu fanii atât experiențele plăcute, cât și pe cele mai puțin plăcute. De această dată, blondina le-a arătat fanilor noul său tatuaj, unul special și reprezentativ.

Blondina și-a tatuat Casa iubirii pe încheietura mâinii

Julia de la ”Casa iubirii” a surprins pe toată lumea cu ultimul său tatuaj.

Concurenta și-a tatuat Casa iubirii pe braț. Nu, nu este vorba de un text, ci de o căsuță în jurul căreia sunt amplasate mai multe inimioare. Julia a ales încheietura mâinii pentru cel de-al treilea tatuaj, iar concurenta a venit și cu o explicație la gestul surprinzător.

Blondina susține că acesta este cel de-al treilea tatuaj și că reprezintă întreaga experiență pe care a trăit-o începând din septembrie 2023 până în prezent.

Ea menționează că acest tatuaj este dedicat celor care au susținut-o și o susțin în continuare, indiferent de situație. Prin acest tatuaj, Julia și-a exprimat recunoștința și iubirea față de susținătorii săi.

Citește și: „Dacă o să avem un date l-aș accepta”. Alex are planuri mari cu Julia, dar Robi nu pare încântat! Nu ratați un nou episod incendiar din „Casa iubirii” de marți, 20 februarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

”Ăsta este cel de-al treilea tatuaj. Este un tatuaj care pentru mine reprezintă toată experiența de care am parte în momentul ăsta, din septembrie 2023 și până acum. Este un tatuaj făcut pentru voi, cei care m-ați susținut și mă susțineți în continuare indiferent de situație. Vă mulțumesc și vă iubesc!”,  a fost mesajul pe care Julia la transmis, în secțiunea Instastory.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Julia de la ”Casa iubirii” a fost deranjată de unele zvonuri apărute în mediul online

În mediul online au circulat mai multe speculații legate de posibila plecare a Juliei din emisiune, însă surpriza s-a produs în gala de duminică, când Laurențiu a fost cel care a părăsit competiția ”Casa iubirii”.

Prin intermediul anunțului său, Julia a dorit să clarifice situația, îndemnându-i pe fani să nu se lase influențați de zvonurile neconfirmate și să aștepte cu răbdare desfășurarea evenimentelor în cadrul emisiunii.

Citește și: „După cum ați văzut”. Anunțul făcut de Julia în legătură cu plecarea ei din ”Casa iubirii”. Blondina a postat totul pe contul său de Instagram

În postare, Julia a subliniat că atmosfera din ”Casa iubirii” este mereu plină de surprize și că speculațiile online nu întotdeauna reflectă realitatea din spatele camerelor de filmat. Julia le-a mulțumit fanilor pentru susținere și speră că aceștia o vor vota în număr cât mai mare.

„  După cum ați văzut, s-a speculat în mediul online că am părăsit competiția astăzi, dar nu, ca de obicei lumea ce visează noaptea, spune ziua. Vă rog să nu mai credeți în spusele tuturor, până nu apare informația la TV. Așadar, nu uitați să mă susțineți în continuare prin SMS la 1206 cu textul Julia”, a scris Julia, într-o postare făcută în secțiunea Instastory.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.