„Este un tip care nu este violent, nu are antecedente” Ce a declarat avocatul lui Daniel Balaciu, cel care a desfigurat-o pe Dana Roba

Author: Laura Macovei

„Este un tip care nu este violent, nu are antecedente” Ce a declarat avocatul lui Daniel Balaciu, cel care a desfigurat-o pe Dana Roba

Sursa: arhivă

Alain Roșian este avocatul lui Daniel Balaciu și a vorbit pentru prima dată public. Acesta a oferit declarații șocante cu privire la relația make-up artistei cu fostul ei soț.

Daniel Balaciu se află acum în spatele gratiilor, după ce a lovit-o cu bestialitate pe cea care îi era soție, Dana Roba. 

Din spatele gratiilor, bărbatul a vorbit despre relația sa cu fosta soție, acuzând-o că l-a terorizat și ea ar fi de vină pentru faptele lui, adică pentru faptul că aproape a omorât-o în bătaie.

Ce i-a spus Daniel Balaciu avocatului său

Alain Roșian, avocatul bărbatului care a fost pe punctul de a o omorî pe Dana Roba, a vorbit pentru prima dată public, iar declarațiile sale sunt de-a dreptul șocante.

Potrivit acestuia, Daniel regretă că și-a bătut soția, însă o acuză pe aceasta de violență și de faptul că l-a terorizat de-a lungul căsniciei lor, însă a mărturisit că mariajul dintre el și Dana nu era unul deloc roz, acuzând-o pe aceasta că ar fi fost violentă și că l-ar fi terorizat.

De asemenea, Alain Roșain a vorbit și despre relația Danei cu actualul iubit, Beniamin, spunând că nu este apărut acum după bătăile lui Daniel, ci ar fi avut de dinainte o aventură cu acesta. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Am plâns când m-am văzut cheală. Am fost la un pas de depresie” Dana Roba, mărturisiri cutremurătoare despre momentul în care s-a văzut fără păr

„Este un tip care nu este violent, nu are antecedente, este primul eveniment din viața lui, normal că regretă. Nici el nu-și explică cum a ajuns în stadiul să facă așa ceva. Fondul a fost stările de tensiune în care l-a ținut doamna Balaciu de ani și ani de zile.

Certurile astea erau încontinuu, ea îl scuipa, îl teroriza. Povestea cu amantul nu este din spital, este o minciună de-a dânsei, amantul îl are de anul trecut și punea presiune pe Daniel să ia copiii și să plece în weekend-uri la bunici ca ea

să poată sta cu amantul în apartament. El pleca că nu avea de ales, ori îl bătea, ori spărgea lucruri prin casă. Ea era foarte violentă și el era psihic terorizat de ea”, a spus Alain Roșain, avocatul lui Daniel Balaciu, potrivit  Tele Europa Nova.

Dana Roba crede că soțul ei a plănuit să o omoare

Make-up artista consideră că soțul ei ar fi vrut să o omoare, însă nu a reușit.

Ea a comparat cazul ei cu cel al Elodiei, însă planul lui Daniel Balaciu nu a fost dus la bun sfârșit, spune aceasta. De asemena, vedeta nu s-a întâlnit cu acesta la Parchet.  

Citește și: Dana Roba, noi detalii despre relația cu Beni „ Prima dată l-am văzut” Cum a început povestea lor de iubire

„Nu era dispus să facă închisoare! El a crezut că o face pe Elodia, nu știu, a crezut că o să fie al doilea polițist care o face pe Elodia.

El a crezut că fuge, era pregătit să fugă, și-a făcut bagajul, este filmat pe stradă cum fuge cu bagajul, aștepta pe cineva în fața blocului să vină să-l ducă în Germania, dar nu a mai venit cineva după el. El a rămas acolo, apoi a urcat la mine și a întrebat dacă am murit. El când a plecat cu fetele la sat, eu am adormit instant, am dormit patru ore. Dumnezeu m-a adormit și eu am auzit când el a venit și a băgat cheia în ușă”, a spus bruneta într-o emisiune. 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.