„Este vorba doar despre priorități”. Deea Maxer, mesaj cu subînțeles după divorțul de Dinu Maxer. Ce a spus vedeta

Author: Lavinia Medrea

Deea Maxer, mesaj cu subînțeles după divorțul de Dinu Maxer

Sursa: Instagram Deea Maxer - colaj Kanal D

Deea Maxer a mai transmis un mesaj, la zece zile după divorț.

Vestea divorțului dintre Deea și Dinu Maxer a luat pe toată lumea prin surprindere. După 18 ani de relație și doi copii făcuți cu iubire, nimeni nu s-ar fi așteptat ca lucrurile să se pericliteze între ei, dar iată că ce a fost mai rău, până la urmă, s-a întâmplat.

Deea Maxer, mesaj cu subînțeles după divorțul de Dinu Maxer

În urmă cu câteva ore, Deea Maxer a făcut o postare cu subînțeles pe Instagram. Nu se știe dacă mesajul este direcționat către Dinu Maxer sau dacă doar i se pare mesajul adevărat, dar oamenii se întreabă dacă nu cumva cântărețul a călcat strâmb și ăsta ar fi, de fapt, motivul divorțului. Poate că dansatoarea, de fapt, s-a simțit neglijată în timp ce voia să fie o prioritate.

Citește și: „Un motiv de nemulțumire pentru copil această împărțire”. Ce se întâmplă cu cei doi copii pe care Deea Maxer și Dinu Maxer îi au împreună, după ce au decis la cine să rămână

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Nimeni nu este prea ocupat. Este vorba doar despre priorități”, este mesajul distribuit de Deea Maxer, pe Instagram.

Răspunsul tăios dat de Deea Maxer celor care au judecat-o după divorț

Chiar dacă Deea și Dinu Maxer au divorțat, măcar au împărțit momente de iubire frumoase împreună și, cel mai important, au adus doi copii pe lume, care vor arăta mereu cât de puternică a fost dragostea părinților, fiind creația lor. 

Citește și: Deea Maxer rupe tăcerea! Vedeta a spus care este, de fapt, adevărul despre înscenarea divoțului: "Amândoi știm ce vrem. Vom fi împreună"

După ce a anunțat divorțul, Deea Maxer s-a confruntat cu multe răutăți din partea oamenilor. Unii au insinuat că a divorțat pentru un alt bărbat, alții au judecat-o că, din cauza divorțului, copiii vor avea de suferit. Deea Maxer nu s-a lăsat atinsă de aceste vorbe răutăcioase, știind că gura lumii nu o astupă nici pământul, și a decis, în urmă cu o zi, să transmită un mesaj pentru toți oamenii răutăcioși, care au judecat-o.

„Te interesează atât de mult ce crede lumea despre tine? Atunci n-o să câștigi nimic în viață. Important e ce crezi tu despre tine”, este mesajul distribuit de Deea Maxer, pe Instagram Story.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?