”Ești cumva graviduță?” Victor Cornea a fost fotografiat în timp ce își ținea mâna pe burtica Andreei Bălan

Autor: Diana Bostan

Andreea Bălan și Victor Cornea

Sursa: Instagram- Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. După ultimele fotografii postate, fanii artistei s-au întrebat dacă nu cumva aceasta este însărcinată.

Artista Andreea Bălan și tenismenul Victor Cornea s-au fotografiat în ipostaze emoționante. Sportivul a fost surprins în timp ce ține mâna pe burtica iubitei sale, iar internauții au reacționat imediat.

Victor Cornea a fost surprins în timp ce o mângăie pe burtică pe iubita sa

Deși fotografia postată pare una obișnuită de cuplu, internauții au observat cum Victor Cornea ține mâna într-un mod suspect pe burtica iubitei sale.

Cei doi sunt extrem de îndrăgostiți și petrec din ce în ce mai mult timp împreună. Andreea Bălan este mămica a două fetițe, din relația cu George Burcea, iar Victor are un băiețel dintr-o altă relație. Chiar și așa, cei doi nu exclud posibilitatea de a deveni părinți în viitorul apropiat.

Citește și: Andreea Bălan, dezvăluiri din relația cu Victor Cornea: „Are ceva pe suflet”. Cum se înțeleg cei doi iubiți

Cuplul a decis să își consolideze relația și să împărtășească momente prețioase petrecute împreună, mutându-se împreună și formând astfel o familie fericită alături de cele două fiice ale artistei. Andreea Bălan și Victor Cornea au fost plecați într-o vacanță relaxantă în Laponia, explorând minunile acasă la Moș Crăciun.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fotografiile în care Victor își ține mâna pe burtica iubitei sale au fost făcute la o gală dedicată tenisului românesc, în urmă cu doar câteva zile, unde sportivul a susținut un discurs. Fotografiile postate au adunat mii de aprecieri și comentarii, iar fanii s-au întrebat dacă nu cumva artista este însărcinată.

Fanii au reacționat imediat la vederea fotografiilor

Deși fotografiile postate de Andreea Bălan și Victor Cornea au stârnit multe reacții în mediul online, artista nu a făcut vreun anunț în ceea ce privește o posibilă sarcină.

Chiar și așa, fanii așteaptă cu nerăbdare o părere din partea Andreei Bălan.

„M-aș bucura enorm pentru tine dacă ți s-ar îndeplini visul de a avea și al treilea copil”/ „Ești cumva graviduță? În toate pozele îți pune mana numai pe burtică”, „Vine bebe 3? Felicitări și iubiți-vă mult! Vă stă bine împreună”,  au fost doar o parte din comentariile venite de la fani și preluate de WOWbiz.ro.

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, vacanță romantică în Laponia! Cei doi au trăit o experiență de neuitat: „Sunt cea mai fericită!”

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au cunoscut într-un mod inedit. Cei doi sunt atrași de sfera spiritualității, iar tenismenul a ținut să o complimenteze pe artistă pentru discursul său. Deși nu obișnuiește să răspundă la complimentele bărbaților din mediul online, artista i-a răspuns lui Victor, fiind atras ca și ea de latura spirituală a vieții.

Cei doi s-au mutat deja împreună și petrec momente minunate în familie.