„Ești de o răutate cum rar mi-a fost dat în viață să întâlnesc”. Iris dă cărțile pe față după ce Jasmine a făcut-o să plângă în ultima gală la „Bravo, ai stil”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 aug 2023, 01:57

„Ești de o răutate cum rar mi-a fost dat în viață să întâlnesc”

Sursa: Captură KANAL D

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Iris a dezvăluit motivele pentru care a cedat presiunii în gala trecută.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „ Bravo, ai stil! ”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Iris a dezvăluit motivele pentru care a izbucnit în plâns în ultima gală a competiției. 

Iris dă cărțile pe față după ce Jasmine a făcut-o să plângă în gală

Iris a vorbit astăzi despre motivele pentru care s-a lăsat afectată de atacurile neîntrerupte ale lui Jasmine la adresa ei. Concurenta s-a simțit deranjată de faptul că Jasmine a vrut să insinueze că își bate joc de Aza, având în vedere că Iris ține cu adevărat la aceasta.

Citește și: „Nu am ascuns nicio secundă”. Prietenia dintre Alexandra și o studentă de la Arhitectură a ridicat semne de întrebare. Are sau nu stilist concurenta de la „Bravo, ai stil”

În continuare, au fost derulate imagini cu Iris din culise, în care plângea și era vizibil afectată de atacurile lui Jasmine.

Întrebată ce a adus-o în starea asta, Iris a răspuns:

„Faptul că se lucrează la psihicul meu și că și-a dat seama că dintre toate persoanele pe care le-a ochit cu Maria nu-i merge pentru că i-o taie din scurt, Alexandra este mai puternică, stă mai bine pe nerv, eu chiar sunt obosită și sunt forjată a venit ea cu forțe proaspete, gata de atac”.

„M-a durut sufletul s-o văd pe Iris în situația în care era”, a declarat Alexandra, în timpul testimonialelor.

În timp ce se derulau imagini cu Iris plângând, Andreea și Jasmine își zâmbeau. Reacția lor nu a fost deloc văzută bine de prezentatoarea emisiunii și de restul concurentelor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Reacția lor mi s-a părut puțin răuță. Dacă ar fi fost Jasmine în locul lui Iris, eu niciodată n-aș fi putut să râd”, a declarat Maria, în timpul testimonialelor.

Citește și: Cine este concurenta cu cel mai mic punctaj la „Bravo, ai stil”! A reușit să obțină doar trei steluțe și este pe ultimul loc în clasament

„Eu i-am căutat, într-adevăr, privirea Andreei și i-am zâmbit pentru că simt nedreptate, atât din punctul Andreei de vedere cât și din punctul meu de vedere. S-a întâmplat de foarte multe ori ca Andreea să plângă din cauza lui Iris, să fie victimă, pentru că o intimidezi. Pe mine nu mă intimidezi”, a declarat Jasmine.

Iris o acuză pe Jasmine de răutate întruchipată

După ce a auzit ce a spus despre Andreea, Iris a declarat că aceasta nu a zis niciodată că plânge din cauza ei, ci din cauza examenelor sau din cauza faptului că munca ei din această competiție nu este apreciată îndeajuns.

Jasmine, pe de altă parte, susține că ea este singura concurentă care nu s-a temut să spună ce a văzut și ce a auzit, motiv pentru care Iris a văzut că n-o poate intimida și a ales să se victimizeze.

„Tu savurai din shake-ul tău în timp ce eu plângeam. Dacă cineva are tendința să fie diabolică, tu ești aceea. Ești de o răutate cum rar mi-a fost dat în viață să întâlnesc”, a exclamat Iris.

„Tu ai încercat tot acest sezon să manipulezi lumea cum că eu nu sunt persoana care sunt aici. Cum poți să mă minți în față că eu făceam ceva în spate?”, a spus Andreea, vizibil iritată.

„Există o doză de falsitate și pe mine asta, ca om, mă deranjează de obicei, și o să susțin asta de fiecare dată când am ocazia”, a răspuns, plină de sinceritate, Iris.