''Ești dragostea adevărată!'' Incredibil cum s-au filmat Bogdan și Robi în afara emisiunii Casa iubirii. Virginia va rămâne fără cuvinte când îi va vedea pe cei doi concurenți

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 30 mar 2024, 14:55

Bogdan și robi în Casa iubirii

Robi, în ipostaze neașteptate alături de Bogdan și alți concurenți din Casa iubirii. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi rivali din competiție?

Robi este unul dintre cei mai controversați concurenți din Casa iubirii. Tânărul se află acum într-o relație cu Virginia, dar relația le este amenințată de Bogdan, noul concurent din competiție, care este hotărât să o cucerească pe brunetă. Cu toate acestea, cei doi masculi din Casa iubirii s-au afișat împreună pe rețelele sociale.

Citește și: Cum arată mama Virginiei de la Casa Iubirii. Concurenta a publicat o imagine emoționant cu cea care i-a dat viață

Cum s-au filmat Bogdan și Robi în afara emisiunii Casa iubirii

În ediția de vineri, 29 martie, atmosfera a fost destul de tensionată în casa băieților, după ce și-a făcut apariția Bogdan, noul mascul din Casa iubirii.

Bogdan a mărturisit că a decis să intre în cadrul competiției datorită Virginiei, care l-a atras din prima clipă. Bineînțeles, declarațiile tânărului nu i-au picat bine lui Robi, care se află într-o relație cu bruneta.

Cu toate acestea, cei doi concurenți din Casa iubirii par  să se înțeleagă destul de bine în afara emisiunii.

Sâmbătă, 20 martie, Robi a publicat un videoclip pe Instagram, în care se bucură de weekend, de vremea frumoasă, dar și de compania băieților din Casa iubiri. Acesta s-a filmat alături de Patrick, Bogdan, Alin și Cosmin, în mașină, în timp ce ascultă o melodie de dragoste.

''Ești cireașa de pe tort/ Ești iubirea ce o port/ Ești dragostea adevărată'', sunt versurile melodiei pe care băieții o trăiesc la maximum.

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi!

În urmă cu câteva zile, Virginia și Robi au încercat din nou să își lămurească problemele și să își exprime nemulțumirile însă nu au ajuns la consens.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Robi, față în față cu Bogdan! Ce au discutat cei doi concurenți despre Virginia și Julia

Patrick: ''Ieri ai avut un moment foarte frumos cu Robi! Și dintr-o dată din dragostea aia mare care era v-ați certat! Iar a început distracția!''

Virginia: ''Pentru că uneori vorbim împreună și ne înțelegem separat! Eu puteam în urmă declarațiilor, foarte simplu să zic că nu mai vreau!''

Patrick: ''Robi ce părere ai de ce spune Virginia?''

Robi: ''Am un moment de seriozitate! Vorbeam de sentimentele într-o relație! În momentul în care sentimentele unuia dintre noi sunt mai puternice e normal să încerce să tragă puțin, înțelegi!''

Virginia: ''Nu e așa! Și după o relație, după trei zile, nu sunt sentimente acolo dar trebuie să lupți dacă intervine o ceartă! Renunți la prima ceartă?''

Robi: ''Păi, n-am renunțat!''

Pentru a vedea cum va decurge relația dintre Virginia și Robi și dacă Bogdan va reuși să îi fure inima brunetei, urmăriți emisiunea Casa iubirii de luni până vineri- orele 10:00 și 16:30, iar sâmbăta și duminica- orele 16:00 și 19:00, la Kanal D!