„Ești foarte nesimțit și fals”. Mihaela îl pune la zid pe Patrick, fiind convinsă că schimbarea de comportament este cauzată de premiul de 5.000 de lei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 ian 2023, 14:31

Mihaela este nemulțumită de faptul că Patrick nu le-a salutat

Sursa: Captură video

După ce Patrick a fost desemnat favoritul publicului, Mihaela consideră că acesta este motivul pentru care concurentul și-a schimbat atitudinea și spune că este provocată chiar de către el prin anumite acțiuni pe care le face.

Nona îl cheamă pe Patrick în casa fetelor: „Hai vino la noi un pic!”. Acesta vine, cei doi se sărută pe obraz, iar Patrick o salută: „Ciao, dragă!”, doar că unele fete nu sunt mulțumite de comportamentul lui Patrick.

Comportamentul lui Patrick a stârnit unele controverse

După două săptămâni, publicul și-a ales favoritul săptămânii, iar acesta este Patrick.

Tocmai din cauza acestui lucru, unele fete au impresia că acesta și-a luat nasul la purtare.

Mihaela este nemulțumită de faptul că Patrick nu le-a salutat. „Putea să salute, totuși, nu? Cei șapte ani de acasă”, îi spunea aceasta Biei, ambele aflate în grădină.

Mihaela este de părere că Patrick a reacționat așa, deoarece, primind premiul pentru favoritul săptămânii, crede că este mai presus decât ceilalți: „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, el e cel mai votat și din astea, știi? De aia, cumva, noi suntem

aici zero”.

Citește și: Alexandru, noul concurent din Casa iubirii, a izbucnit în lacrimi! Iată ce mărturisiri tulburătoare a făcut carismaticul tânăr despre povestea lui de dragoste care i-a devastat sufletul recent! „Era extrem de geloasă! Ne-am certat foarte urât!”

Între timp, fetele și Patrick discută în casă despre Mihaela, moment în care Patrick admite că nu a plăcut-o niciodată din punct de vedere al aspectului.

Bianca: „E mai mult problema caracterul ei sau aspectul ei? Dar fii sincer!”,

Patrick: „Eu o dau sincer și asta este, să mă înjure după, dacă o vrea. Nu am plăcut-o niciodată, aspectual vorbind”,

Bianca: „Deci e în ambele părți. E și caracterul care te deranjează, e și fizicul”. În acest timp, în grădină, Mihaela spune că Patrick o provoacă destul de des.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nona își spune părerea despre Nona

După ce Andreea Mantea intră în casă, concurenții încep să dezbată anumite lucruri. „Tu insulți fete, le faci sechele pe creier tu. Ești destul de matură”, îi spune Nona Mihaelei. Mihaela, în schimb, se arată deranjată de faptul că Nona i s-a adresat cu „tu”.

Mihaela: „Nu mă lua cu tu”,

Bianca: „Dumneavoastră trebuie să-i spui”,

Patrick: „ Dumneavoastră, că ești bătrânică, te rog frumos”.

Citește și: Radu, impresionat peste măsură de apariția sfioasei Cristina în Casa iubirii! „Am simțit că vrea să mă sărute!” Iată cum a interpretat concurentul gesturile tinerei și ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor! 

Mihaela nu mai vrea să discute nimic cu Patrick: „Nu mai vreau să vorbesc nimic cu tine. Ești foarte nesimțit și fals”.

Urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Casa Iubirii”, mâine, 30 ianuarie, de la ora 10:00 și de la ora 16:30, doar pe Kanal D.

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.