Esti fumator! Iti GARANTAM ca te vei lasa de fumat dupa ce vei urmari aceste imagini

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:56

Cu totii stim ca fumatul reprezinta un pericol pentru sanatate crescand riscul de a dezvolta afectiuni cronice, inclusiv cancer, dar, cu toate astea putini fumatori renunta la tigari.

Tigarile si implicit fumatul reprezinta un viciu care afecteaza grav sanatatea unei persoane. Desi cunosc aceste aspecte, majoritatea persoanelor care fumeaza sustin ca le este greu sa renunte la tigari, cel putin dintr-odata. In lume s-au facut numeroase campanii care sa ii ajute pe fumatori sa se lase de acest viciu, insa statisticile sustin ca numarul lor creste de la an la an.

O tigara contine peste 4000 de substante chimice, dintre care peste 70 din acest numar il reprezinta substantele cancerigene.

Majoritatea acestor componenti actioneaza precum otrava odata ajunsi in plamani. Fumatul poate cauza astm sau alte afectiuni ale plamanilor.

In materialele video de mai jos puteti face diferenta dintre cum functioneaza plamanii unui fumator si cei ai unui nefumator! Poate asta ii va convinge sa se lase de fumat!